DOS UKRAO "DEJTONAC" I HOLBRUKOVU GARANCIJU

Autor:

Vesti

14.08.2017

19:00 >> 13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 5. oktobra volšebno je nestao papir na kojem je Holbruk potpisao da Amerikanci nikada neće priznati nezavisnost Kosova. Uništen i izgubljen je i originalni primerak Dejtonskog sporazuma, otkrio je za Srpski telegraf šef diplomatije Ivica Dačić! Da su dokumenta uništena ili nestala, potvrđuju bivši državni funkcioneri, ali i nekadašnji ministri DOS. Dačić je ispričao da je istraživao kako su isparili sporazumi koju su za Srbiju i danas od ključne važnosti.

Slobodan Milošević

Dačić za naš list govori i o tome šta se dešavalo kada su hapsili Slobu i za šta je sve zaslužan bivši predsednik Srbije.

Šta o slučaju nestanka originalnog dokumenta govore Vojislav Šešelj, i bivši premijer Srbije Nikola Šainović, a kakve podatke ima nekadašnji demokrata Borko Stefanović?

Zašto bivši diplomata Vladislav Jovanović smatra da je petooktobarski prevrat za rezultat imao Srbiju kao "razvaljenu avliju" i da li on veruje da su Amerikanci, opijeni pobedničkim zanosom, imali interesa da potpišu Dejtonski sporazum?

Odgovore na ova pitanja, kao i sve detalje u vezi sa nestankom originalnog dokumenta Dejtonskog sporazuma pročitajte u utorak 15. avgusta u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading