Potpredsednik SNS Marinković o zahtevima demonstranata: Smeta im Stefanović jer vodi bespoštednu borbu protiv korupcije

Autor: Tanjug

Vesti

29.12.2018

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković ocenio je večeras da protesti dela opozicije predvođeni Savezom za Srbiju kao glavni cilj imaju destabilizaciju Srbije i ostvarivanje ambicije političara koje je narod oterao sa vlasti 2012. godine zbog ogromne štete koje su naneli državi.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Marinković

Marinković je povodom zahteva za smenu ministra policije Nebojše Stefanovića istakao da im Stefanović, pored predsednika, najviše smeta, jer vodi bespoštednu i beskompromisnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, navodi se u njegovom saopštenju.

- Što policajci danas imaju sve bolji standard i opremu i uslove za rad kako bi na najbolji mogući način mogli da rade svoj posao, da love kriminalce i da učine da naša zemlja bude bezbedna kako bi građani što kvalitentije živeli i kako bi se stvorili uslovi za što više investicija i radnih mesta - ukazao je Marinkvić u saopštenju, dodajući da pruža punu podršku Stefanoviću.

Prema njegovim rečima, sreća za ovu zemlju je što ogromna većina građana Srbije podržava rad policije i ministra Stefanovića znajući da od njihove posvećenosti i dobrih rezultata zavisi budućnost naše dece i naše otadzbine.

 

 

- Građani Srbije već šest godina u kontinuitetu glasaju za Aleksandra Vučića i njegovu politiku mira, ekonomskog i socijalnog razvoja, što su pokazali i rezultati nedavno održanih izbora u Lučanima, Doljevcu, Kladovu i Kuli gde je ova družina iz tzv.Saveza za Srbiju doživela katastrofalan poraz", napominje Marinković.

Prema njegovim rečima, nisu im dovoljni izbori, već bi vlast, moć i za njih najbitnije, državni budzet da osvoje na ulici govoreći javno, "da neće imati milosti, da će vešati, silovati, izvoditi pred preke I revolucionarne sudove gde će nas valjda sve postreljati kako bi ponovo došli u poziciju da pljačkaju građane Srbije I da pune sopstvene dzepove".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading