IVANA, PROGUTAĆE TE MRAK: Najstrašnije pretnje direktorki Studija B

Autor: Republika

Vesti

29.12.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Studija B Ivana Vučićević nakon najave gostovanja predsednika Aleksandra Vučića u emisiji "Panorama" večeras od 20h izložena je najstrasnijim pretnjama!

RepublikaFoto: printskrin
Ivana Vučićević, direktorka Studio B

Sve je počelo kada je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svoj Fejsbuk profil postavio najavu emisije, a onda je usledila najstrašnija pretnja Ivani.

Pretnje Ivani Vučićević uputio je izvesni Miladin Simonović.

Zanimljivo je da se niko od opozicije do sad nije oglasio povodom ovih pretnji, već ćute i ne reaguju na direktne pretnje.

"Panorama” je politička emisija Ivane Vučićević, direktorke i glavne i odgovorne urednice Studija B o važnim temama i pravcima unutrašnje i spoljne politike Srbije, kao i socijalno – ekonomskim i aktuelnim društvenim pitanjima. „Panorama” je i debatna emisija u kojoj gosti živo raspravljaju o najaktuelnijim temama, iz različitih uglova, u cilju saznavanja istine. 

Prvi put posle 10 godina predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost Studija B i emisije "Panorama" u subotu od 20 sati.

Foto: printskrin

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading