Ivan Ivanović napao voditeljku, ona ga pošteno spustila na zemlju!

Autor: I. Ž.

Vesti

27.12.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne komentarišem izjave takozvanih novinara u ostavci. Ne pratim društvene mreže i botove niti učestvujem u kampanjama i obračunima, ovim rečima Olivera Jovićević, voditeljka RTS, odbrusila je na prozivke kolege Ivana Ivanovića i salve uvreda na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: youtube.com/PRVA
Ivan Ivanović

Jovićevićevu su na društvenim mrežama najbrutalnije izvređale pristalice opozicije, nazivajući je režimskom novinarkom i kurvetinom jer je lider DS Zoran Lutovac preksinoć napustio emisiju "Upitnik". A tim povodom, među prvima se oglasio voditelj Ivan Ivanović.

- Olivera Jovićević je Barbara RTS-a - napisao je Ivanović aludirajući na novinarku Studija B Barbaru Životić, koju su takođe nedavno ismejali na društvenim mrežama zbog izveštavanja sa prvog protesta opozicije. Posle toga počele su da pljušte uvrede.

- Jovićević će duvati neku drugu patku i opet biti podobna - napisao je "Piton Monti", a najbrutalnija je bila "Ninočka" sa tvitom "Olivera Jovićević je ozbiljna kurvetina i pod tim mislim na karakternu osobinu".

RepublikaFoto: Prntscrin
Olivera Jovićević

Inače, lider DS emisiju je napustio jer nije bio u stanju da se izbori sa političkim protivnicima, izrevoltiran što ga je potpredsednik SNS Milenko Jovanov prekidao tokom izlaganja.

Svojim postupkom Lutovac je, osim što je ušao u istoriju jer nikada nijedan lider DS dosad nije napustio TV duel, propustio priliku da iznese svoje stavove na nacionalnoj televiziji, što opozicija stalno traži.

Upravo to uporno zahteva i lider Dveri Boško Obradović, koji se redovno žali da opozicija uopšte nije prisutna na javnom servisu, ali je i pored toga odmah dao podršku lideru DS.

Sam Lutovac juče nije želeo da odgovori na naše pozive i poruke ovim povodom, ali je njegova stranka saopštenjem pravdala odlazak iz emisije.

Jedan došao da minira, drugi da ode

Komentarišući dešavanja u emisiji, Jovićevićeva je istakla da je "jedan gost došao sa idejom da minira debatu, a drugi sa strategijom da ode iz emisije".

- Mislim da je u daljem toku emisije Lutovac mogao da iskoristi šansu da iznese pred građanima stavove opozicije. Uostalom, opozicija stalno traži veći prostor na RTS, ali se njen lider odlučio za napuštanje emisije. To je njegova lična odluka i žao mi je zbog toga - rekla je Jovićevićeva.

- U takvoj atmosferi, uz permanentno preusmeravanje razgovora van tematskog okvira emisije, najdirektnijih uvreda i iznošenja neistina, Lutovac je napustio studio poručivši da je neodgovorno učestvovati u nečemu što prema sadržaju nije dijalog ni medijsko predstavljanje, već napad na opoziciju - naveli su u DS.

Komentarišući postupak lidera demokrata, Jovanov je uveren da je Lutovac u emisiju i došao da bi otišao.

Dejan Vuk Stanković, analitičar: Ovako prostačko ponašanje opozicionih pristalica ne iznenađuje. Kod njih važi princip "ko nije sa nama, on je najgori neprijatelj". Sve je to propaganda, i to najprljaviji oblik prljave kampanje

- U poslednjih sedam dana "savez za silovanje" je organizovao tri slična performansa - jedan u Skupštini Vojvodine, drugi u beogradskoj skupštini i treći sada na RTS. Oni namerno izazovu incident i odu da bi predstavili građanima kako navodno ne mogu da se izbore za svoja prava u institucijama, a sve je to deo plana da sa ulica državnim udarom dođu na vlast - rekao je Jovanov.

Pored Lutovca i Jovanova, gosti u "Upitniku" bili su još Vojislav Šešelj, lider SRS, i Đorđe Komlenski, generalni sekretar PS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading