Fila otkrio tajne o Miloševiću, Legiji, Đinđiću: Sloba je imao crni ponedeljak od kog su svih drhtali!

Autor: Republika

Vesti

26.12.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru za Srpski telegraf čuveni beogradski advokat Toma Fila, koji je nimalo slučajno dobio nadimak "đavolji advokat", otkrio je do sada nepoznate detalje o kontaktima sa Slobodanom Miloševićem, Miri Marković, Miloradu Ulemeku Legiji, Željku Ražnatoviću Arkanu i mnogima koji su devedesetih vedrili i oblačili na ovim prostorima. Posebno su zanimljive priče o Miloševiću, koji je, kaže, naređenja izdavao direktno i nikad ne bi poslušao nešto što bi mu rekla Mira.

Foto: Srpski telegraf
Toma Fila

- Petak po podne, subotom i nedeljom oni su bili sami, posvećeni jedno drugom, i u ponedeljak oko pola 11 su bili sastanci kod njega u Vili Mir i nikada nisi znao šta će da se desi. Tako je postavljen i Karić za ministra, jer je tako Slobi palo na pamet. Zvali su ga "crni ponedeljak" - navodi Fila.

Dodaje i da je Mira bila odlična prijateljica sa Slavkom Ćuruvijom u jednom periodu.

Koje sve tajne je Fila otkrio? Šta smo još saznali od jaenog od naših najboljih advokata? Koje sve tajne o Slobi, Đinđiću i Legiji?

Ko je ubio Roganovića? Šta krije Vuk Jeremić? 

Koji su detalji nestanka devojčica u Učiteljskom nasilju? Šta se još dešava u svetu hronike, zabave, Zadruge, politike, sporta?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 27. decembar, kao i na našem sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading