POBIJANJE SVIH LAŽI KOJE IZNOSI OPOZICIJA: Ovo su sve neistine koje plasiraju glasnogovornici i lideri Saveza za Srbiju!

Autor: srbijadanas.com

Vesti

26.12.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glasnogovornici Saveza za Srbiju i lideri tog pokreta svakodnevno iznose gomilu neistina o tome šta radi aktuelna vlast u Srbiji, a sve to propagiraju na američkoj televiziji N1.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Opozicija

Među onima koji su najglasniji kada je u pitanju iznošenje laži su Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Sergej Trifunović.

- Što je tikva praznija to je bezobraznija - reči su predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje u potpunosti opisuju opoziciju, njihove reči i postupke.

Tako je Branislav Trifunović, brat Sergeja Trifunovića i jedan od pristalica opozicije na protestu koji je održan 22.12. u Beogradu izgovorio veliku i tešku laž o tome da je za vatromet Grad Beograd izdvojio 850.000 evra.

Međutim, istina je da je Grad Beograd za novogodišnji vatromet u Beogradu izdvojio 5,8 miliona dinara, što je manje od 50.000 evra, a taj podatak se može i videti u izvodu bužeta grada Beograda za sledeću godinu.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vuk Jeremić

Vuk Jeremić više puta je na društvenim mrežama širio laži o predsedniku Vučiću, a jedna od poslednjih je da je predsednik imao sastanak sa Sorošem i da zajedno sa Tačijem dogovara razgraničenje.

- Poštovani Aleksandre Vučiću, kako je prošao današnji ručak sa Sorošem u Beogradu? Kakve poruke si ga zamolio da prenese Tačiju, i za kada planirate naredni tajni sastanak o "razgraničenju"? - napisao je Vuk Jeremić na svom Tviter nalogu.

Na Tviteru se oglasila i Laura Silber, glavna službenica za komunikacije u fondaciji "Otvoreno društvo" i demantovala ovu Jeremićevu laž.

Poslednja u nizu laži koja dolazi od opozicije je ta da je Srbija poslala policiju u Republiku Srpsku kako bi pomogla tamošnjoj vlasti oko hapšenja roditelja Davida Dragičevića.

Istina je, međutim, da Srbija nije poslala policiju u RS i nijedan pripadnik MUP-a Srbije uopšte se ne nalazi, niti se nalazio na teritoriji Republike Srpske.

Posle ovih laži koje su izneli glasnogovornici i lideri opozicije u Srbiji, postavlja se pitanje zbog čega se oni takmiče u tome ko će da iznese veću laž i dokle su spremni da idu sa iznošenjem neistina?!

Jedno je jasno, da je cilj ovakvih laži koje iznose simpatizeri i lideri Saveza za Srbiju zavarivanje i obmanjivanje naroda i destabilizacija države, kao i narušavanje pravnog poretka. Takođe, jasno je da je opozicija jaka samo na rečima i u pravljenju nereda, ali na izlazak na izbore nikako nije spremna jer su građani više puta do sada pokazali da ih ne žele na bilo kojoj državnoj funkciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fotopress

16.01.2019 07:44

Pa ciji ste vi i koji novinari?Sramota za Srbiju...i novinarstvo...