Pakleni plan režima u Podgorici: Milova tajna služba "trkeljiše" po Srpskoj, ovo im je cilj!

Autor: Republika

Vesti

24.12.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Crna Gora mora da promeni odnos prema srpskom narodu u celini i da mu da prava i slobode kakva uživa crnogorski narod u Srbiji i Republici Srpskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

Dodik je ukazao da određene službe Crne Gore "rovare" po Republici Srpskoj, posebno po Hercegovini, gde pokušavaju da destabilizuju taj njen deo.

- Čak smo imali primere kada su neki lokalni funkcioneri tražili pripajanje Crnoj Gori jedne od opština koja je na granici sa Crnom Gorom, što govori o pokušaju uticaja same Crne Gore - rekao je Dodik.       

Na molbu da prokomentariše izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da se "određeni krugovi u Srbiji, uključujući i Srpsku pravoslavnu crkvu, trude da zaoštre odnos prema Crnoj Gori", Dodik je naveo da je nepotrebno to što je Đukanović rekao, ali da je očekivano.

- Mislim da je to greška i da pogotovo Đukanović ne bi trebalo da se stavi u ulogu da može da drži predavanje srpskom narodu i Srbiji u celini - istakao je Dodik, a prenose fakti. On je ocenio da nije pristojno da se Đukanović "petlja" u rad Crkve i da u tom pogledu daje preporuke.

- Stojim iza jedinstva SPC i mislim da bi apsolutno bilo krajnje nekorektno prema srpskom narodu da se učini nešto o čemu Đukanović priča. Očigledno je da to što je rekao znači da je Crna Gora krenula tim putem - naveo je Dodik. On smatra da Crna Gora mora da promeni odnos prema srpskom narodu u celini i da se u tom pogledu daju jednaka prava i slobode srpskom narodu kakva uživaju crnogorski narod i predstavnici crnogorske nacije u Srbiji i Republici Srpskoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading