ZBOG PORUKE UPUĆENE MARINIKI TEPIĆ: Đukanović saslušan u policiji

Autor: G.M.

Vesti

24.12.2018

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik i član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović juče je u Upravi kriminalne policije MUP Srbije dao izjavu zbog poruke "Marinika, shvati, nećemo stati". On je koleginici iz redova samostalnih poslanika Mariniki Tepić ove reči uputio posle ubedljive pobede naprednjaka na izborima u Lučanima.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

Đukanovića je zbog ove poruke, koju Tepićeva smatra fašističkom, pozvao tužilac, povodom čega se on oglasio na Tviteru.

- Zbog toga što sam Mariniki Tepić napisao "Marinika, shvati, nećemo stati", aludirajući na izborne pobede i ubuduće, jutros sam po zahtevu tužioca dao izjavu u UKP. Kada se meni i mojoj porodici otvoreno preti da će nas pobiti, vešati, streljati, tužioca nema nigde. Bravo! - napisao je Đukanović.

Podsetimo da je rasprava sa Tepićevom na Tviteru počela posle izbora u Lučanima, kada se Đukanović osvrnuo na njen komentar u vezi sa regularnošću tih izbora, da bi ona njemu rekla da je "svinja fašistička". Osim podrške Tepićevoj, koja je odmah usledila posle ovih skandaloznih reči, tviteraši su krenuli otvoreno da prete Đukanoviću i njegovoj porodici, o čemu je poslanik SNS obaveštavao pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Foto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

Đukanović za Srpski telegraf kaže da mu je drago što u "zastrašujućoj Vučićevoj diktaturi", kako Tepićeva tvrdi, tužioci ipak vredno rade i nedeljom.

- Sa sve decom, iz crkve gde sam bio na liturgiji, morao sam da odem i dam izjavu povodom ove navodne pretnje. Do sada sam nekoliko puta podnosio razne prijave zbog stvarnih pretnji upućenih meni, ali me tužilac nikad nije zvao niti ovako ekspresno reagovao - navodi Đukanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading