Ana Brnabić doputovala u Banjaluku

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.12.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić doputovala je u Banjaluku, gde danas učestvuje na donatorskoj večeri "S ljubavlju hrabrim srcima", u Banskom dvoru.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ana Brnabić

Predsednicu Vlade Srbije, zajedno sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Ðorđevićem, uz srdačan razgovor, dočekali su predsedavajući i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsednica Republike Srpske, Željka Cvijanović, predsednik Vlade Republike Srpske, Radovan Višković i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske, Nedeljko Čubrilović.

Nakon kraćeg sastanka u Palati predsednika Republike Srpske, svi zajedno su se uputili ka Banskom dvoru da bi učestvovali u donatorskoj večeri i razgovarali sa građanima koji budu dali svoj doprinos pozivanjem humanitarnog telefonskog broja.

Vlada Srbije donela je zaključak na osnovu koga će Republici Srpskoj donirati 250.000 evra za nabavku uređaja za robotski asistiranu rehabilitaciju dece sa poremećajima kretanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading