"Naše misli su uz vas": Mihajlovićeva upitila saučešće porodicama nastradalih u Nišu

Autor: Tanjug

Vesti

21.12.2018

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izrazila je saučešće porodicama poginulih u sudaru voza i autobusa kod Niša.

RepublikaFoto: Tanjug
Zorana Mihajlović

- Izražavam najdublje saučešće prodicama poginulih u teškoj saobraćajnoj nesreći. Naše misli su uz sve povređene koji se oporavljaju od posledica saobraćajnog udesa - navela je Mihajlovićeva, te dodala da očekuje da nadležni organi utvrde sve okolnosti udesa. 

Takođe, navela je da je neophodan stalni rad na podizanju svesti vozača i potrebi za poštovanje svih saobraćajnih pravila i propisa.

- Ljudski život je najveća vrednost i zato apelujem na sve, a posebno na vozače koji su odgovorni ne samo za sopstveni, nego i za živote drugih, da bezbednost stave na prvo mesto, jer i trenutak nepažnje ili zaobilaženje propisa može dovesti do tragičnog ishoda - navela je Mihajlovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading