Izabran predsednik OO Srpske desnice u Bačkoj Palanci: Nikola Bjeljac dobio jednoglasnu podršku!

Autor: Republika

Vesti

16.12.2018

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednoglasnom odlukom za predsednika Opštinskog odbora Srpske desnice u Bačkoj Palanci izabran je Nikola Bjeljac. Podsećamo, da je u septembru ove godine, celokupan odbor Nove Srbije iz Bačke Palanke prešao u Srpsku desnicu.

RepublikaFoto: Promo foto
Opštinski odbor

Izbornoj skupštini OO SD Bačka Palnka održanoj u petak, 14. decembra u Mesnoj zajednici Stari Grad, prisustvovao je i Miša Vacić, predsednik Srpske desnice sa saradnicima Branislavom Puhalom, Aleksandrom Zdravkovićem i Ivanom Borić.

Sala Mesne zajednice bila je premala da primi sve zainteresovane građane koji su, uprkos lošem vremenu, želeli da prisustvuju Izbornoj skupštini Srpske desnice.

RepublikaFoto: Promo foto
Za predsednika izabaran Nikola Bjeljac

Zvaničnom formiranju odbora Srpske desnice u Bačkoj Palanci prisustvovali su i funkcioneri lokalne samouprave – Branislav Šušnica, predsednik Opštine Bačka Palanka, Mita Lacanski, predsednik Skupštine opštine, Miroslav Sićević, direktor JKP Standars Bačka Palanka, i Jovo Zarupski, predsednik MO Stari Grad. Vacić je istakao da je izuzetno zadovoljan što je Nikola Bjeljac, kao uticajan preduzetnik prepoznao u Srpskoj desnici iskrenu  inicijativu  zalaganja za Srbiju i njen narod.

- Ukoliko budete vredno radli, vaš rad će biti nagrađen i prepoznat od strane lokalne samouprave, gde možete biti ravnopravni partneri. Vreme u kojem živimo nije lako, i nosi dosta iskušenja. Naš zadatak je da ostanemo na putu koji su za nas gradili naši dedovi i očeve, da nastavimo da se borimo i da gradimo našu Srbiju - rekao je Vacić, i zahvalio se gradskim čelnicima dodajući da će Srpska desnica uvek biti tu da podrži i da doprinos njihovim idejama i inicijativama, ali da će ukoliko biti potrebno i kritikovati njihov rad – samo sa ciljem da budu još bolji i uspešniji.

RepublikaFoto: Promo foto
Vacić govorio da treba da nastave da se bore za Srbiju

Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost SD  obratio se rečima da je svoje dragoceno životno iskustvo podelio sa srpskom mladošću, koja čini Srpsku desnicu, i da je u Miši Vaciću kao njenom predsedniku prepoznao iskreno zalagnje i ženju da deluje i radi za bolju Srbiju.

- Miša Vacić, je najmlađi politički lider, koji je pokazao da može patriote da vodi u uspešnu budućnost. Srpska desnica je nova politička opcija, koju vode mladi i obrazovani ljudi,  iza kojih, pre svega, stoji veliko  iskustvo i dugogodišnja borba za srpske nacionalne interese. Odbor u Bačkoj Palanci će odmah krenuti sa svojim aktivnostima, pokazaćemo se na delu i pokazaćemo političku odlučnost i spremnost da podržimo, a onda  i da budemo deo gradske vlasti, kako bi Bačku Palanku učinili još lepšim mestom za život svih njenih stanovnika - na samom kraju je rekao Nikola Bjeljac, predsednik OO SD Bačka Palanka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading