JEDNOGLASNO! Izabran predsednik Opštinskog odbora Srpske desnice za Bačku Palanku

Autor: Republika

Vesti

15.12.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednoglasnom odlukom za predsednika Opštinskog odbora Srpske desnice u Bačkoj Palanci izabran je Nikola Bjeljac.

RepublikaFoto: Srpskadesnica.rs
Izborna skupština u Bačkoj Palanci

Podsećamo, da je u septembru ove godine, celokupan odbor Nove Srbije iz Bačke Palanke prešao u Srpsku desnicu.

Izbornoj skupštini OO SD Bačka Palnka održanoj u petak, 14. decembra u Mesnoj zajednici "Stari Grad", prisustvovao je i Miša Vacić, predsednik Srpske desnice sa saradnicima Branislavom Puhalom, Aleksandrom Zdravkovićem i Ivanom Borić. 

Sala Mesne zajednice bila je premala da primi sve zainteresovane građane koji su, uprkos lošem vremenu, želeli da prisustvuju Izbornoj skupštini Srpske desnice.

RepublikaFoto: Srpskadesnica.rs

Zvaničnom formiranju odbora Srpske desnice u Bačkoj Palanci prisustvovali su i funkcioneri lokalne samouprave – Branislav Šušnica, predsednik Opštine Bačka Palanka, Mita Lacanski, predsednik Skupštine opštine, Miroslav Sićević, direktor JKP Standars Bačka Palanka, i Jovo Zarupski, predsednik MO Stari Grad.

Vacić je istakao da je izuzetno zadovoljan što je Nikola Bjeljac, kao uticajan preduzetnik prepoznao u Srpskoj desnici iskrenu  inicijativu  zalaganja za Srbiju i njen narod.

RepublikaFoto: Srpskadesnica.rs

- Ukoliko budete vredno radli, vaš rad će biti nagrađen i prepoznat od strane lokalne samouprave, gde možete biti ravnopravni partneri. Vreme u kojem živimo nije lako, i nosi dosta iskušenja. Naš zadatak je da ostanemo na putu koji su za nas gradili naši dedovi i očeve, da nastavimo da se borimo i da gradimo našu Srbiju - rekao je Vacić, i zahvalio se gradskim čelnicima dodajući da će Srpska desnica uvek biti tu da podrži i da doprinos njihovim idejama i inicijativama, ali da će ukoliko biti potrebno i kritikovati njihov rad – samo sa ciljem da budu još bolji i uspešniji.

Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost SD  obratio se rečima da je svoje dragoceno životno iskustvo podelio sa srpskom mladošću, koja čini Srpsku desnicu, i da je u Miši Vaciću kao njenom predsedniku prepoznao iskreno zalagnje i ženju da deluje i radi za bolju Srbiju.

RepublikaFoto: Srpskadesnica.rs

- Miša Vacić, je najmlađi politički lider, koji je pokazao da može patriote da vodi u uspešnu budućnost. Srpska desnica je nova politička opcija, koju vode mladi i obrazovani ljudi,  iza kojih, pre svega, stoji veliko  iskustvo i dugogodišnja borba za srpske nacionalne interese. Odbor u Bačkoj Palanci će odmah krenuti sa svojim aktivnostima, pokazaćemo se na delu i pokazaćemo političku odlučnost i spremnost da podržimo, a onda  i da budemo deo gradske vlasti, kako bi Bačku Palanku učinili još lepšim mestom za život svih njenih stanovnika - na samom kraju je rekao Nikola Bjeljac, predsednik OO SD Bačka Palanka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading