Šešelj briljira: Dobro je što Ameri na Kosovo šalju "hamere", kad ih zaplenimo - jedan ide meni

Autor: srbijadanas.com, Republika

Vesti

10.12.2018

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viskokomobilna višenamenska vojna vozila (HMMWV) stigla su iz SAD na Kosovo i očekuje se da će biti na raspolaganju tzv. "Oružanim snagama Kosova", a predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kaže da se nada da su u pitanju novi "hameri", jer očekuje da ih uskoro zapleni naša vojska i policija

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vojislav Šešelj

- 1999. godine, kad se povlačila verifikaciona misija Vilijama Vokera, ostavili su albanskim teroristima tačno 50 blindiranih džipova - počeo je u svom stilu lider SRS da bi potom poentirao:

- Milošević je predložio da MUP jedan od tih džipova dodeli SRS, za moje potrebe, jer je pretila opasnost od atentata na mene, prema procenama bezbednosnih službi u to vreme. To je onaj džip koji su mi oteli đinđićevci 2001. godine. Sad je dobro što su Amerikanci poslali "Hamere" Albancima, nadam se da su novi, jer jednog dana kad ih zapleni naša vojska i policija, opet će se, valjda, bar jedan dodeliti SRS, za potrebe moje bezbednosti - rekao je Šešelj. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading