Nezavisni sindikat policije priredio deci sa Kosova dan za pamćenje

Autor: Republika

Vesti

10.12.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekli vikend će deci sa Kosova i Metohije kao i deci palih i ranjenih boraca MUP-a dugo ostati u lepom sećanju. Kako smo i najavljivali prethodnih dana, deca su u subotu popodne posetila bazu beogradskog odreda žandarmerije, nakon toga Muzej savremenih umetnosti na Novom Beogradu a zatim su se pridružili svojim vršnjacima u Štark Areni i zajedno uživali u spektakularnoj predstavi Snežana i sedam patuljaka na ledu ruskih izvođača.

RepublikaFoto: Promo foto

U 14 časova autobusi sa oko 200 dece su stigli u bazu žandarmerije u Rakovici gde su ih čekali pripadnici ove jedinice spremni da pokažu znanja i veštine koja čine ovaj poziv.
Ubrzo potom su došli i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i članovi najužeg rukovodstva MUP-a.

Ministar je pozdravio decu i poželeo im dobrodošlicu Važno nam je da budete lepo raspoloženi, da se lepo osećate i da sve što želite možete da tražite jer hoću da vam ovaj dan ostane u lepom sećanju rekao je ministar.

RepublikaFoto: Promo foto

Ministar Stefanović se na kraju zahvalio pripadnicima žandarmerije i Nezavisnom sindikatu policije.

Deca su nakon toga počela malo po malo da prilaze žandarmima oslobađajući se početne treme koju su imali našavši se u nesvakidašnjoj sceni.

Prvo su se uglavnom dečaci oprobali u borilačkim veštinama, zatim se prešlo na prelaženje konopca, da bi aktiviranjem policijskih sirena nastala prava zabava i potpuno oduševljenje dece!

RepublikaFoto: Promo foto

Specijalna vozila, dresirani psi, raznorazna naoružanja i oprema bili su prava atrakcija za decu pa smo sigurni da im je i dva sata koliko su proveli u bazi bilo malo.

Kolege iz žandarmerije su svojim gostoprimstvom itekako uticale na dobru atmosferu čime su zaslužile sve pohvale.

Zanimljiva izložba i ljubaznost zaposlenih u muzeju dodatno su doprineli dobrom raspoloženju dece.

RepublikaFoto: Promo foto

Deca su se uputila u Arenu gde ih je čekalo oko 1.500 drugara, dece članova Nezavisnog sindikata policije!

Štark Arena nas je takođe prijateljski dočekala tako da su mesta za reklame oko tribina kao i na video bimu bila u znaku Nezavisnog sindikata policije!

Na kraju želimo da zahvalimo svima koji nam pomogli u organizaciji ovog događaja, ministru Stefanoviću, pripadnicima žandarmerije i MUP-u u celini, Muzeju savremene umetnosti kao i Štark Areni i svima koji su na bilo koji način doprineli da sve prođe po planu. Odbor za medije NSP-a se ovim putem posebno zahvaljuje i kolegama zaduženim za medije u Kabinetu ministra koji su nam poslali video zapis boravka ministra u žandarmeriji.

Bez lažne skromnosti verujemo da smo učinili veliku stvar i da će deci, posebno onoj sa prostora Kosova i Metohije, protekla subota zauvek ostati u lepom sećanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading