Šiptari, polagaćete račune: Trampov čovek upozorio kosvosku vladu, a na NJIHOVU stranu je stao!

Autor:

Vesti

08.12.2018

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu i desna ruka Donalda Trampa, Filip Kosnet je večeras izjavio kako dobri zakoni nisu dovoljni ako se u celosti ne sprovode. Osim toga, on se osvrnuo na nepoštovanje zakona koje je na Kosmetu postalo "dobar dan" za šiptarske čelnike i poslao veliku poruku srpskom narodu koji trpi torturu zločinaca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kosnet rešio da smiri Šiptare

U izjavi povodom Nedelje borbe protiv korupcije, američki ambasador je rekao da su "dobri zakoni i transparentan proces značajni, ali nije dovoljno imati sisteme na papiru, ako se oni pošteno i u celosti ne sprovode".

Rekao je da građani Kosova treba da vide da se zakoni primenjuju ravnopravno na sve i da se koriste da bi se kaznilo korupcionaško ponašanje, "posebno kada su izvršioci vladini zvaničnici i njihovi najbliži saradnici".

 

 

- Polaganje računa znači da oni koji gaze zakon, treba da budu u zatvoru, oduzimanje imovine koja je nastala na protivzakonit način, kao i konkretne rokove... Došlo je vreme da polaganje računa postane realnost - rekao je američki ambasador.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading