Pogledajte šta Arkanov sin misli o herojima s Košara

Autor: Republika

Vesti

06.12.2018

13:57 >> 13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatović Arkana, okačio je na svoj Instagram profil najnoviji broj specijalnog izdanja Ratne priče 1999. koji se otkriva pravu istinu o Košarama.

Foto: Srpski telegraf

Biće da se Veljko veoma ponosi herojima s Košara i da je zato podelio ovo izdanje preko čije je naslovnice okačio i srpsku trobojku.

Generacije heroja rođenih u paklu Košara svojom krvlju i životima branila je i odbranila državnu granicu i sprečila prodor višestruko brojnijeg neprijatelja 1999. godine. Borili su se nadasve junački i viteški, jurišali, padali i ustajali, ostajali bez očiju, ruku, nogu, krvarili i umirali, ali su pobedili neprijatelja.

O tome kako je izgledao udar s neba, kako se igrao tenkovski rulet, zašto je tada Đurđevdan nazvan "krvavi Đurđevdan", kao i kako je sprovedena operacija Strela, i ostalim temama vezanim za slavnu bitku, pročitajte u ovom specijalnom izdanju "Srpskog telegrafa", koje se nalazi na kioscima od 3. decembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Flea Burton

06.12.2018 14:17

...a koga je briga sta Raznatovic misli o Kosarama? Valjda su bitni ti momci koji su se borili, a ne mamin i tatin sin i njegovo Instagram Srbovanje?

Ratnik

08.12.2018 11:50

Zašto veličate Arkanovog sina?On se rodio sa zlatnom kaškom.Živi u bogatstvu sumnjivog porekla.