Đilasov saborac totalno prolupao: Srbi bi prodali žene, sestre, majke i ćerke

Autor:

Vesti

05.12.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prostak! Bliski saradnik i saborac Dragana Đilasa, lidera Saveza za Srbiju, Željko Veselinović, pljunuo je na ceo srpski narod! Samo dva meseca posle sumanutih optužbi premijerke, Đilasova perjanica nastavila je da divlja na društvenim mrežama sručivši drvlje i kamenje na narod od kojeg očekuje da ga dovede na vlast.

RepublikaFoto: Republika.rs
Željko Veselinović i Dragan Đilas

Naime, posle uvreda upućenih predsednici Vlade Srbiji Ani Brnabić (pogledaj okvir), uzdanica Saveza za Srbiju optužio je Srbe da su kukavice koje bi prodale žene, sestre i ćerke.

Inspirisan protestima u Francuskoj, Đilasov koalicioni partner opleo je po Srbima.

- Nema većih kukavica od Srba. Oni hrabri izginuše u ratovima. Francuska gori zbog poskupljenja benzina, a kod nas narod ćuti i traži još. Čini mi se da, kada bi im neki polupismeni naprednjak zatražio pravo prve bračne noći, većina bi pored žene dala sestru, majku ili ćerku - napisao je na svom Tviter nalogu Veselinović.

Vukoičićeva: Opoziciji je jasno da na izborima nema nikakve šanse da dođe na vlast

Istovremeno, Đilasov čovek se raspisao i na Fejsbuku u sličnom maniru.

Foto: facebok.com/zeljko.veselinovic.37
Sporni status na Fejsbuk profilu opozicionara

- Mislio sam da komentarišem dešavanja iz Francuske, ali sam odustao. Srpski narod je kukavički, podanički, navikao da ga tirani gaze, a on da traži još. Prosto me je stid što živim u državi u kojoj cela nacija ćuti i trpi sve ovo što nam fašisti rade pod raznim izgovorima (imam posao, imam decu, ćuti, može i gore itd). Dosta mi je više takvih gluposti. Ćuti i trpi, junački srpski narode - napisao je Veselinović na svom Fejsbuk nalogu.

Afroamerikanac za premijerku

Veselinović je krajem septembra brutalo izvrđao premijerku samo zato što mu se nije dopala njena izjava da rijalitiji postoje svuda u svetu, da su popularni i nisu specifičnost Srbije. Zbog ovog stava Brnabićeve, Veselinović je na svom Fejsbuk profilu napisao je između ostalog i ovo:

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ana Brnabić

- E, pa draga fikus premijerko, želim ti da te jednom isti taj Mitrović zatvori u "Zadruzi" u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda jedno par meseci, pa da vidim da li bi posle toga branila najgori ovozemaljski šljam.

Ove reči osudli su svi politički predstavnici uključujući i Veselinovićevog šefa Dragana Đilasa, dok je Brnabićeva biranim rečima odgovorila:

SLIKA I PRILIKA

Predsednik izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić ekspresno je odbrusio da je Veselinović slika i prilika Đilasove politike. 

- Prvo je hteo da siluje nečije majke, sestre i ćerke, a sada poziva da naša deca ginu na ulicama. Od te bitange ništa bolje i ne može da se očekuje, ali je dobro da ljudi u Srbiji čuju šta je program tog Đilasovog saveza - poručio je Glišić.

Politikolog Jelena Vukoičić podseća da se primerom Veselinovića vodi dobar deo opozicije, koja, kako ističe, samo silom i može da dođe na vlast.

- Opoziciji je jasno da regularnim putem na izborima nema nikakve šanse da dođe na vlast, što se pokazalo mnogo puta dosad, i njihova jedina šansa bio bi neki nemili scenario, neko masivno političko nasilje koje bi eventualno uspelo da ih katapultira. Oni nikakvu drugu šansu nemaju - zaključila je Vukoičićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading