Vučić odbio Hanov ultimatum

Autor: Tanjug

Vesti

03.12.2018

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na dvočasovnom sastanku sa komesarom Johanseom Hanom odbio ultimatum da srpska strana treba da uradi bilo šta da bi se Priština vratila za pregovarački sto.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Predsednik Srbije nepokolebljiv

Vučić je čvrsto ostao pri stavu da nema povratka pregovorima sve dok odluka o taksama ne bude povučena. Rekao je "tek posle toga možemo da razgovaramo", otkriva izvor Blica.

Navodi se da je na sastanku sa Hanom, Vučić izneo Briselski sporazum.

Vučić je pokazao Briselski sporazum i pitao Hana šta to tačno Srbija iz ovog dokumenta nije ispunila i kada je reč o energetici i kada je reč svim drugim oblastima, preneo je izvor Blica upoznat sa detaljima sastanka.

Kako list saznaje u Prištini, Han je u razgovoru sa Ramušem Haradinajem rekao da su takse neprihvatljive i da će Priština trpeti ozbiljne posledice zbog toga.

Komesar je rekao da je veoma ljut što vlasti u Prištini ne poštuju dogovor i što sve rade na svoju ruku, navodi izvor lista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading