Šarović u Guči: Lučanima i Dragačevu potrebni srpski domaćini

Autor: Tanjug

Vesti

02.12.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke, Nemanja Šarović i kandidat za predsednika opštine, Miodrag Mišo Luković obišli su danas Guču i razgovarali sa srpskim domaćinima.

RepublikaFoto: Tanjug
Nemanja Šarović

- Naši ljudi su najvredniji, najiskreniji i najbolji domaćini te shodno tome zaslužuju da na čelu opštine bude i pravi njihov reprezent - a to je nesumnjivo kandidat srpskih radikala gospodin Luković - istakao je Šarović. 

On je dodao da je Luković u svom političkom angažmanu već stekao poverenje svojih sunarodnika i shodno tome obavljao funkcije predsednika MZ Kotraže i Lukovići, pa zatim u dva mandata bio i član Veća zavređuje pažnju i s razlogom očekuje da lista Srpske radikalne stranke ostvari zapažen rezultat na ovim izborima.

- Našu politiku nismo menjali, uvek smo bili uz svoj narod i u najtežim vremenima i bili pravi reprezenti običnog naroda u lokalnom parlamentu. Zadatak nam je da, nakon ovih izbora, budemo glas svih građana u SO Lučani - zaključio je Luković. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading