Stravične poruke Amera i Šiptara predsedniku Srbije: Vučiću, zatrćemo ti seme i pleme!

Autor: Republika

Vesti

20.11.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažna država Kosovo juče nije primljena u Interpol iako je iza zahteva Prištine stala najmoćnija sila sveta, Sjedinjene Američke Države, kao i Velika Britanija, Turska i niz drugih zemalja.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Šiptarski lobisti sa zapada i Albanci za fijasko operacije u koju je uložena ogromna suma novca odmah su okrivili Srbiju i naše prijatelje, pre svega Rusiju i Kinu. Neposredno po okončanju drugog kruga glasanja, kada je bilo jasno da od članstva nema ništa, članovima srpske delegacije upućena je i stravična pretnja, direktno adresirana na predsednika Srbije: "Za ovo ćemo Vučiću zatrti i seme i pleme". Brutalnu pretnju izrekli su pojedini američki predstavnici u sali podržani šiptarskim delegatima.

- Govorili su glasno, nisu se ni trudili da pretnje prikriju. Lica su im bila bukvalno izobličena od besa - opisuje za Srpski telegraf jedan od članova naše delegacije u Dubaiju šta se zbivalo u sali.

Šta su još poručili srbomrsci? Koji mafijaški klan je na listi za odstrel? 

Šta najviše boli Šiptare? Koja sudbina čeka tajkunsku koaliciju? 

Koje su novosti o najvećoj aferi "Oranice" koja potresa Srbiju?

Šta ima novo u svetu Zadruge, zabave, spota, politike? 

Odgovore na ova pitanja, ali i mnoga druga pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 21. novembar, kao i na našem sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading