Exit uklonio srpsku zastavu sa Petrovaradinske tvrđave: Za organizatore festivala Kosmet je posebna država!? (FOTO)

Autor:

Vesti

07.07.2023

18:17

Oni kojima je od nacionalne pripadnosti i ponosa važnije uživanje u opojnim sredstvima promovišu “mir” uklanjanjem srpskih simbola i sakrivanjem činjenice da su Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije.

Exit uklonio srpsku zastavu sa Petrovaradinske tvrđave: Za organizatore festivala Kosmet je posebna država!? (FOTO)

Foto: Printskrin

Komentari (6)

Loading
Iva

07.07.2023 19:36

Ok je… muzicki festival ne treba mesati sa politikom.

Перагеније

08.07.2023 15:19

@Iva - За Иву: стварно?! Тако раде и на фестивалима у америкЕ и енглескЕ, земље пролетерске?!

Slavuj

08.07.2023 02:48

Prvo Srbe su Ubijali u Hrvatskoj zato što Srbi nisu hteli da prihvate Hrvatsku državu nego su počeli da prave SAO Krajinu nezavisnu pokrajinu. Srbi u Bosni su Takodjer počeli da prave republiku Srpsku pa muslimansko stanovništvo je moralo da se prebaci u muslimanske enklave da se dobije čistokrvna republika Srpska. Znači nisu Srbe ubijali nego su Srbi ubijali zarad ličnih interesa. Kosovo je nezavisna država , zvanični jezik je Albanski , parlament , škole i sve ostalo je na Albanskom . Tako kada 1948 prijavite Jugoslaviju a obriste Srbiju sa mape sveta onda vam je rezultat to što jeste . Inteligencija osobe koja je pisala ovaj tekst se graniči sa inteligencijom orangutana iz ZOO vrta . Bože sačuvaj kakav retard

Nikola

11.07.2023 09:51

@Slavuj - Aha, pa dobro. Hajde da se slozim sa tobom i da oboje kazemo da srbi rade sve zbog licnih interesa. Vazi. Ali pre toga, procitaj istoriju. Aha, hrvati su pokatoliceni srbi koji su se prodali radi boljeg zivota, ili bosanci koji su se poturcili da ne bi trpeli ugnjetavanje. Sada hrvati mrze srbe zbog njima samo razumljivim razlozima, s toga im je dozvoljeno da ucine genocid nad srbima, ili bosancima da ih maltretiraju s vremena na vreme. Ali cekaj malo, zar albanija kao drzava nije postojala do skora? Mozda skoro 300 godina unazad da je amerika nije stvorila? To znaci da albanija nema svoju istoriju, versku i nacionalnu zaledjinu i istorijsko znacenje? Zar to daje albancima za pravo da dodju na kosovo i maltretiraju i ubijaju neduzne srbe samo zato sto ih mrze i sto su placenici amerike? Ti kazes kosovo je nezavisna drzava, od kad? Da nije mozda od pre nekoliko godina kada su tadic i kompanija prodali kosovo amerikancima na papiru? Pa cekaj malo, to onda znaci da je kosovo oduvek bilo srpsko, sto dalje znaci da si u tvom komentaru ispao gluplji od istog tog zoloskog vrta.

Перагеније

08.07.2023 15:18

Кога то чуди - још је Стерија описао покондирене тикве и родољупце. Сада ће пре Мађари ставити такву заставу.

Мики

08.07.2023 17:30

Па пре неку годину Дино Мерлин је захтевао а организатор скину српске заставе у Београду за време његова 2 концерта.