JEZIVA PRETNJA IZ VAŠINGTONA UPUĆENA U BEOGRAD! Bivši diplomata saopštio strašan ultimatum: STVARI NE MOGU BESKONAČNO DA TRAJU!

Autor: Republika

Vesti

16.10.2021

13:32

Dugogodišnji američki diplomata Kristofer Hil, kojeg je predsednik Džozef Bajden nominovao za novog ambasadora u Srbiji, doneće višegodišnje iskustvo, veze sa političkim vrhom u Vašingtonu i otvorenost za rešavanje problema na novi način, smatra Majkl Kirbi, ambasador u Srbiji od 2012. do 2016.

JEZIVA PRETNJA IZ VAŠINGTONA UPUĆENA U BEOGRAD! Bivši diplomata saopštio strašan ultimatum: STVARI NE MOGU BESKONAČNO DA TRAJU!

Ilustracija Republika.rs, ST/Nebojša Mandić, Pixabay

Komentari (5)

Loading
Pera

16.10.2021 14:38

Kirbi i Amerika: radite na ucenjivanju Srbije. To je ne diplomatski. Za Srbe nije odklonjen uzrok što Vi menjate politiku jeste pa nije i zašta ste Vi ovde ne pozvani od Srpske Vlade. Srbija se poziva na rezoluciju 1244 a Vi ne pominjete. Pucate u leđa Srbima. Šta je to? Objasnite Srbiji i u UN-u.

Odgovori 62 12
ZAvram

16.10.2021 17:39

Интересантно је како дипломатија САД још увек не примећује да су приче о негдањој велесили и застрашивања слабијих од себе - потонуле у најдубље воде Атлантика. Тобожњу жељу за сарадњом, а уз простачке и примитивне претње, Србија једино може да тумачи као још један монструозни покушај комадања њене територије. Овога пута им неће проћи! Претње нека окаче мачку о реп! Нисмо одавно сами. Знамо и сви знају ко је о у којој мери искрени и истрајни пријатељ Србије и српског народа. Претње, уцене, застрашивања..? Докле више, за име Господа?

Odgovori 45 3
kiki

16.10.2021 17:52

,,Srbija u Evropskoj uniji i nezavisno Kosovo.,, - EU se vise nece siriti, to nam njene najvece zemlje jasno daju na znanje. Nezavisno Kosovo, e pa to nikako nece ici. Kosovo i Metohija je srpski oltar, srpski zid placa, srpksa kolevka, srpska dusa. Moze li Kirbi da zivi bez duse? - Ni Srbija nece vise biti Srbija ako se odrekne duse. Znaci dzaba sucete levo desno. Tumarate u mraku, srpski politicari nikad nece potpisati tapiju siptarima, jer bi time potpisali istrebljenje jednog naroda. Vi amerikanci ste istrebili autohton narod, pobili preko sto miliona Indijanaca a sad naoruzavate siptare i muslimane da na balkanu istrebe starosedeoce SRBE. E pa, iz istorije bi vec morali nauciti, ko god je srbima lomio kicmu, Bog je njemu unistio carstvo.

Odgovori 52 6
zora

16.10.2021 19:38

Kosovo za EU? Hvala pametnjakovicu veliki diplpmato. Kosovo bez EU,DA. Ukradete tudju teritoriju i onda nam pametujete, kako i sta kao da smo debili. Vi ste veliki, mi mali ali ni u ludilu niste pametniji od nas. Samo ste naoruzaniji. Mogu cak da kazem da su vasa deca ne skolovanija od nase. Zive u zatvorenom svetu i znaju samo sta se dogadja u zemlji a za svet imaju iskrivljenu sliku.Tako ste ih skolovali.

Odgovori 45 8
Aco

16.10.2021 20:33

Cuj idiota.Bajden je slusao i cekao , sta da Srbija prizna vama otetu srpsku zemlju????E pa nece da moze

Odgovori 15 0