POZNATI PITANJIMA REŠETALI BULETA GONCIĆA: Zavidim Mikiju na se*s-scenama!

Autor:

Vesti

08.09.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok "krčka" nove planove za Ustanovu kulture "Vuk Karadžić", koju vodi, i snima nastavak hit serije "Istine i laži", Svetislav Bule Goncić otkriva u intervjuu za Srpski telegraf šta misli o kolegama i klanovima! Ostvareni glumac govori i o tome da li i na čemu zavidi pojedinim kolegama i da li je za politiku potrebno treće oko, poput onog koje je imao Čarli u "Srećnim ljudima".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Svetislav Bule Goncić

Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede

*Da li imate treće oko za politiku, kao što ga je imao Čarli iz „Srećnih ljudi"?

- Verovatno je potrebno da svi otvorimo neko treće oko, shvatimo da nema nazad i da treba da se okrenemo budućnosti. Verujem u budućnost, ako je to treće oko. Mnogo je onih koji vuku unazad, u prošlost u kojoj su se osećali komotno. Budućnost pripada mladima, a ne njima.

Boris Milićević, SPS

*Da li zavidite kolegama Radetu Šerbedžiji i Mikiju Manojloviću na broju seks-scena koje su snimili u filmovima za vreme bivše Jugoslavije?

- Apsolutno, i svima ostalima koji su se tu iskazali. Ja sam imao neke takve scene, ali dosta naivno. Nije moj fah.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Vlada Đukanović, SNS

*U kakvim ste odnosima sa kolegama koji po klanovskom principu danas dobijaju uloge u pozorištu i na filmu, a inače sede u redovima opozicije?

- Mislim da svako ima pravo na svoj izbor. Nikome ne govorim šta da radi. Što se mene tiče, sa kolegama sam u normalnim odnosima. Što se opozicije tiče, ili tog dela opozicije koji predstavlja mutiranu izvitoperenu lažnu levicu, onaj deo mutirane građanske elite koja je vešto kapitalizovala blizinu resursima, protiv njih sam bio i osamdesetih, protiv njih sam i danas. Ne što sam ja protiv njih, nego što su oni protiv ubeđenja i stavova koje ja imam. Ko hoće u tom smeru, nek izvoli. Motivi su tu uglavnom finansijski, a ne ideološki. Zašto lažna levica? Pa stalno se pozivaju na neku levičarsku ravnopravnost i razumevanje i jednakost, a stalno viču kako je malo para?! Zar to nije potajno kapitalistički?

Dejan Radenković, poslanik

*Kad biste vi mogli da birate, koga biste izabrali za ministra kulture?

- Hm... Odmerenu ličnost, intelektualnog kapaciteta koji je samoodrživ i nezavisan, osobu koja ne donosi odluke ishitreno, a opet sposobnu da deluje instinktivno, ličnost kojoj je jasan finansijski koncept u kom se sada nalazimo, ali i ideološki okvir za koji mora da zna rešenje unapred, viziju jednog umetničkog, kreativnog prostora još od vremena Orfelina, Julinca, Piščevića i Dositeja, i još ranije, osobu koja je spremna da se ponosno osloni na našu istoriju i zakorači u budućnost. Osobu koja će ujediniti ministarstva u jednu celinu sa jasnim ciljem- da definiše novi prostor Srbije budućnosti. Srbije koja već ide u tom smeru.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ivan Ćurković, legenda Partizana

*Svaki sportista ili umetnik pamti svoje svetle trenutke. Koju ulogu ili nastup ti pamtiš?

- Soju Jovanović, koja nam je svima podarila predstavu „Neki to vole vruće", koju od 1990. igramo i danas svi sa velikim zadovoljstvom. Svi se zabavljamo.

Tijana Dapčević, pevačica

*Kada će se ponovo u UK "Vuk" igrati komad "Pukla bruka" od Dušana Jankovića u kom glavne uloge tumačimo Milorad Damjanović i ja?

- Tijana, dođi da se dogovorimo. Ali nećemo staro. Ajmo novo.

Milomir Marić, novinar

*Da li si nekada živeo kao sav normalan svet, isto kao i u istoimenom filmu u kom si glumio?

- Živeo sam, ali tek sad živim. Hvala, Milomire, uvek si bio tu, od mladosti pa do danas. Putujemo kroz vreme, živimo, borimo se za malo ljudskosti i dostojanstva.

Dušan Kaličanin, glumac

*Hoćemo li u novoj sezoni malo korigovati ishranu ili će ostati "Nije li vreme za neko pečenje"?

- Ne znam o čemu govoriš. Ja sam kao hrt. Šta je s tobom?

Foto: Tanjug

Miljan Damjanović, SRS

*U kampanji za izbore govorili ste da je ono što se dešava u Beogradu san koji je počeo da se ostvaruje. Na koji ste tačno san mislili?

- Kritička distanca je, naravno, potrebna i neizbežna, ali ako malo zastanemo, uporedimo Beograd od pre i danas, ne može se reći da nije, bez ikakve politike, ušao u budućnost. Asfaltirani su kilometri, urađeni vodovodi, infrastruktura, grad se veoma uvećao... Ideološki parametri jednopartijskog koncepta su iza revolucije i ne moraju više da postoje. Hvala bogu da postoje socijalni, društveni koncepti koji nisu samo na tom jednoumlju zasnovani. Da se razumemo, ništa nemam protiv socijalizma, naprotiv. Ali imam protiv zloupotrebe i devijacije istog. E, za mene je to ostvarenje sna, šansa da se izađe iz te imaginarne, lažne ravnopravnosti. Hajdemo sad da krenemo napred, da pomognemo da grad, ali i zemlju sredimo i tako ostavimo za budućnost.

Dušan Borković, automobilista

*Znam da volite motore, da li u Moto GP navijate za Valentina Rosija ili Marka Markeza?

- Italijani su dali najveća imena u moto-sportu. Po talentu, prisutnosti, uzbuđenju, tehnici, genijalnosti Rosiju nema ravna. Za života je ušao u legendu, nije bitno da li pobeđuje, mada je stalno u vrhu, deo njegove veličine je već van vremena, a na našu sreću još uvek vozi. Srećan sam što mogu da ga gledam. Eto, Agostini, pa Rosi. Naravno, i ostali su veliki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading