POZNATI PITANJIMA REŠETALI FOLKERA ACU LUKASA: Političari su stipse vole da se vesele bez para

Autor:

Vesti

30.09.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političari vole da lumpuju po kafanama, ali se teškom mukom hvataju za džep kad naruče pesmu! To vrlo dobro zna folk zvezda Aca Lukas, iza kog su decenije pevanja po najpopularnijim klubovima u Srbiji i svetu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lukasa rešetali, on im odgovarao bez dlake na jeziku

Pevač koji već nekoliko godina zaredom puni Arenu na svojoj "najvećoj žurci na Balkanu" ovog puta bio je na meti političara, sportista i umetnika koje je zanimalo, između ostalog, kakav stvarni život vodi estrada, koji mu je omiljeni Zvezdin košarkaš, kao i za koje pare bi ušao u neki rijaliti.

Zoe Kida, pevačica Zemlje gruva

Koga slušaš od izvođača sa alternativne scene?

- Sviđa mi se Irie FM, ali ne slušam mnogo.

Marijan Rističević, političar

Od kog političara ste dobili najveći bakšiš?

- Ima puno političara koji su veseljaci, ali s obzirom na to da su svi podložni popunjavanju imovinskih karata, najviše vole da se vesele bez davanja para. Naravno, malo šale nije naodmet, ali ne bih mogao da vam otkrijem, niti da pominjem bilo koje ime, a ima ih, naravno.

Boža Spasić, bivši obaveštajac

Da li je potrebno estradi da bude deo takvih događaja kao što su hapšenja i ranjavanja, kao da je sve svrha marketinga ili je takav stvarni život estradnih umetnika?

- Nažalost, takav je stvarni život u Srbiji. Ne mislite valjda da sam namestio nekog da me upuca u nogu da bih napravio marketing. Nažalost, gospodine Božo, vi to najbolje znate, to je stvarni život, al' ne estradnih umetnika, nego stvarni život u Srbiji. Bilo nekada, sad je kudikamo bolje.

Duško Tošić, fudbaler Bešiktaša

Kada ćete, kao veliki ljubitelj fudbala, doći u Istanbul da budete moj gost na jednoj utakmici Lige šampiona?

- E, moj Duško, otkad ja čekam da me ti pozoveš...

Sofija Rajović, glumica

Za koji novac biste ušli u bilo koji rijaliti?

- Još nije odštampan na svetu takav novac.

Maja Nikolić, pevačica

Koju pesmu voliš da naručiš u kafani i kada ćemo zajedno zapevati sa društvom?

- Mnogo pesama volim i mnogo muzičkih stilova, a zavisi i od raspoloženja, tako da bih morao mnogo pesama da vam nabrojim. Što se tiče Maje, kad god se ukaže prilika, ja sednem za klavir, pevam i sviram. Nadam se da će doći taj momenat da se i ona nađe tamo gde smo mi i da ćemo onda, naravno, zapevati zajedno. Imali smo prilike da radimo to i ranije i svi znaju kako zvuči kada pevamo Maja i ja.

Goran Grbović, sportska legenda

Koja vam je najdraža sportska uspomena?

- Ima ih puno i ne znam da li će se Goranu dopasti moj odgovor, ali Bari je Bari. Naravno, ima puno lepih uspomena, iako sam veliki zvezdaš, jedna od lepših mi je ona trojka Saše Đorđevića u Istanbulu, iako nije na prvom mestu, čak ni na desetom. Pre toga imam mnogo lepih Zvezdinih uspomena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading