Poznati pitanjima rešetali legendu narodne muzike: Evo gde vodi moj drugi putić

Autor:

Vesti

19.10.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda narodne muzike Lepa Lukić odgovarala je na pitanja poznatih ličnosti u tradicionalnoj rubrici Srpskog telegrafa intervju bez cenzure.

RepublikaFoto: youtube.com/ Grand Production
Lepa Lukić

Pričala je o svojim pesmama, kolegama sa estrade, ali i gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću otkrila gde vodi čuveni drugi putić iz njenog velikog hita.

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Vučević

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada

* U skladu sa mojom omiljenom pesmom koju vi izvodite, možete li da nam posle toliko godina konačno otkrijete kuda vodi onaj drugi putić?

- Prvi putić je onaj na kojem nisam bila ništa. Onda sam, međutim, krenula onim drugim putićem, putićem koji vodi do slave. I to baš sa tom pesmom.

Foto: Tanjug/AP
Milica dabović

Milica Dabović, bivša košarkašica

* Koji grad u kom ste bili budi u vama najlepše uspomene?

- To je Mostar. Zato što sam tamo bila omiljena, imala dosta koncerata, izuzetno me je narod voleo u tom gradu. Žao mi je što Mostar i ja više nismo u istoj državi. Naravno, svuda me je publika lepo dočekivala, ali Mostar je uvek bio nešto posebno i dan-danas mi budi posebne uspomene.

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo
Milan Živadinović

Milan Živadinović, fudbalski trener

* Šta misliš o današnjim koleginicama sa estrade?

- Mislim sve najlepše. Možda bih svoje mišljenje najbolje mogla da iskažem u jednoj rečenici: svaka ptičica svojim glasom peva.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ivan Simić

Ivan Simić, advokat

* Da li je Tomica Milić najbolji harmonikaš svih vremena?

- Najbolji je Pavković, a Tomica je odmah iza njega. S njim sam uradila najlepšu pesmu Obrena Pejovića "Oj, Moravo, daleko se slivaš". To je najlepša pesma koju je meni Obren napisao, a taj album je radio upravo Tomica Milić. Ma mogu da kažem i da su Pavković i Milić rame uz rame, ali da je Pavković ipak za nijansu ispred.

Bogdan Obradović

Bogdan Obradović, teniski trener

* Ko je, po vašem mišljenju, najbolji muški pevač narodne muzike?

- Pokojni Šaban Šaulić. Nisam imala zajedničke projekte s njim, ali tu nema puno dileme. Naravno, tu je i plejada drugih sjajnih pevača: Miroslav Ilić, Marinko Rokvić, Toma Zdravković...

RepublikaFoto: youtube.com/ Nasa Televizija
Slobodan Ćustić

Slobodan Ćustić, glumac

* Šta je za vas sreća?

- Mene su uvek male stvari činile srećnom. Sreća je što sam postala ovo što jesam jer sam potekla iz sirotinjske porodice. Nigde nisam učila da pevam, međutim, bog mi je dao taj talenat i to je jače od svake škole.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Zorica Marković, pevačica

* Da li imaš neku neostvarenu muzičku želju?

- U suštini sam sve ostvarila. A ako se pitanje odnosi na neku pesmu koja nije pripala meni, već nekom drugom pevaču, možda bi to bio hit "Mirno spavaj, nano". Volela bih da je meni pripalo da otpevam takvu pesmu.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Bojana Ristivojević

Bojana Ristivojević, voditeljka

* Da niste pevačica, čime biste se bavili?

- Otkud znam. Ja sam od detinjstva pevala i želela da pevam i to mi se ostvarilo, tako da čak ni hipotetički ne mogu na ovo da odgovorim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading