POZNATI PITANJIMA REŠETALI JELENU KARLEUŠU: Odoh ja u političare!

Vesti

05.08.2017

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša priznala je, u intervjuu za Srpski telegraf, da razmišlja o promeni karijere i prelasku u političare, a kada bi postala premijer, kaže da bi bila ista kao aktuelni šef Vlade Aleksandar Vučić. Tvrdi da je politički vidovita, a po njenom predviđanju, na Andrićevom vencu umesto Tomislava Nikolića od sledeće godine biće Ivica Dačić. Dok se ne oproba u političkim vodama, Karleuša je ispričala da bi s Milicom Pavlović snimila spot pun vrele akcije.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Boško Obradović, lider Dveri

* Zašto se bavite pevanjem?

- Zato što je lep osećaj stajati pred punim Ušćem koje skandira moje ime i uglas peva moje pesme. Zato što sam kroz muziku i bavljenje javnim poslom postala neko ko utiče na mišljenje i svest mladih generacija, pa tako vrlo svesno sprovodim stavove koji će pomoći da ova zemlja bude zemlja tolerancije. Zato u intervjuima za američke, britanske, nemačke i turske medije pokazujem Srbiju u pozitivnijem svetlu, daleko od šovinizma, rata, zločina, krvi i kriminala.

Foto: Tanjug

Slavica Đukić Dejanović, ministarka

* Kako se borite s visokom inteligencijom, visokim trendovima i visokom potrebom da plenite svojom pojavom sve u vašem okruženju?

- Možda vi, zbog vaše primarne profesije, znate i vidite koliko je mene moja uloga oštetila u ovoj zemlji. I kao ženu i kao umetnika. Nametnula sam se kao borac, a u stvari sam žrtva Srbije, koja se, naravno, nikada neće priznati. Možda kad umrem. A i za to se vredi boriti i živeti. Živim da ostavim trag.

Marijan Rističević, SNS

* Kako ste rešili nesporazum s Gabanom?

- Marijane, iskreno sam zadivljena ako vi uopšte znate ko je Gabana, a još više da sam ja s njim imala nesporazum. Eto, šta su predrasude o nekom. Nesporazum se izgladio jednim lepim izvinjenjem.

Amir Bislimi, poslanik

* Ko bi trebalo da bude novi predsednik Srbije?

- Jedno je šta bih ja želela, a drugo je ko će biti. Tu sam dosad bila vrlo vidovita. Jednom sam Ivici Dačiću predvidela da će biti premijer, sada mu predviđam mesto predsednika.

Boban Bajković golman Nefčija

* Kada planirate da napravite jednog malog fudbalera, posle dve ćerke?

- Pored supruga, koji je igrač odbrane, naučila sam i ja da se branim od napada. Zasad uspešno branim gol, hahaha! Mada, Duško je sad u formi života, nikad se ne zna.

Milan Živadinović fudbalski trener

* Da li biste se prihvatili uloge trenera u nekom fudbalskom klubu kad već uspešno trenirate jednog fudbalera?

- Ekskluzivnim ugovorom sam vezana za samo jednog fudbalera, na čijem treningu i motivaciji radim izgleda vrlo uspešno!

Ljubomir Perućica, zvezda "Granda"

* Čime biste se bavili da se ne bavite muzikom?

- Muzika i moda su moj život, ali aktivizam u sferi ljudskih prava je moja strast. Možda ću se u budućnosti aktivnije i daleko ozbiljnije baviti politikom.

Foto: tanjug

Tijana Ajfon, starleta

* Ko je najstilizovaniji političar Srbije?

- Čeda Jovanović nema konkurenciju. Vučić je doživeo preporod.

Savo Perović, zvezda "Granda"

* Da li biste i s kojom pevačicom snimili spot s vrelom akcijom?

- Nekada mi je na pamet padala Ana Nikolić, a sad je to Milica Pavlović.

Marko Vidojković, pisac

* Da li je Milomir Marić sekao nešto od onog sto ste govorili u "Ćirilici", gde ste gostovali s Vučićem i kakav je dojam tada na vas ostavio premijer?

- Marić se trudio da upadne, skrati i skrene pravac većini mojih pitanja i odgovora. Ipak, čast mi je što sam bila njegov gost zajedno s premijerom, koga, eto, nisam uspela da pitam ama baš ništa što sam želela zbog okolnih presretača i dobacivača, koji su dovedeni da mi skrenu pažnju s njega. Vučić je onakav kakva bih ja bila na njegovom mestu - opasan igrač. Takvi ne vole da gube.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading