Pink je moj pun pogodak: Javne ličnosti propitivale poznatu voditeljku

Autor:

Vesti

22.12.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina Vukotić prva je zvezda prelaznog roka u Srbiji, rečeno sportskim žargonom. Njen transfer sa Hepija na Pink odjeknuo je kao atomska bomba u televizijskim krugovima. Prelepo lice odnedavno krasi jutarnji program na ružičastoj televiziji zajedno sa Žikom Šarenicom.

RepublikaFoto: facebook.com/SillyTelly
Irina Vukotić, voditeljka

Međutim, u intervjuu za Srpski telegraf Irina iskreno odgovara: Žika i Milomir Marić imaju jednu fantastičnu zajedničku osobinu, a to je da i posle toliko godina rada u svaku emisiju ulaze sa ogromnim žarom i entuzijazmom, od obojice može mnogo da se nauči.

U rešetanju poručuje Vojislavu Šešelju da "nije dovoljno kompetentna" da bude recenzent njegove nove knjige "NATO Picajzla - Jelena Milić", ali i otkriva ko jedini u njenoj porodici ne navija za Partizan!

Foto: instagram.com/dedicvesna

Vesna Dedić, voditeljka

*Pomaže li ti hrabrost i mudrost kada donosiš važne odluke u životu? I postoji li osoba, osim ćerke, čiji savet bespogovorno poslušaš?

- Draga Vesna, mislim da sam često bila ludo hrabra donoseći pojedine odluke, a mudrija sa godinama, mada srce i onaj prvi osećaj su nešto čime se vodim. Što se bespogovorne poslušnosti tiče, još u najranijem detinjstvu su tata i mama vodili borbu sa mnom jer sam uvek volela da se i ja pitam. Borili su se, borili i pomirili sa sudbinom.

Simonida Milojković, književnica

*Navedite najbolju i najgoru osobinu Milomira Marića i Žike Nikolića?

- Svi mi imamo dobre i loše osobine, a imam sreću da što se tiče profesionalnog angažmana, ove manje dobre ni Žikine ni Marićeve nisam upoznala jer imamo odnos pun poštovanja. Imaju jednu zajedničku crtu kojoj se divim, a to je da posle ovoliko godina novinarskog iskustava i rada na televiziji svakoj emisiji pristupaju sa takvim žarom i entuzijazmom da im ništa nije teško i da mnogo mlađe kolege mogu da im pozavide na toj energiji i uče od njih.

Irina: Zajedničko za Marića i Žiku Šarenicu je da poslu pristupaju sa neverovatnim žarom i posle toliko godina rada na televiziji

Svetlana Ceca Kitić, rukometna legenda

*Kako uspevaš da u jutarnjim časovima budeš tako sveža i lepa?

- Hvala, Ceco, na lepim rečima, a hvala i kameri koja me je zavolela na prvi pogled, što nije slučaj sa ogledalom kad se pogledam u pola pet ujutru!

Foto: pictaram.life/fkpartizan_news

Nebojša Kosović, fudbaler Partizana

*Kada je počela vaša ljubav prema crno-belima?

- Volim Partizan crno-bele boje od kada znam za sebe. Tata je veliki partizanovac, pa tako i sestra i ja. Pevalo se i navijalo u kući oduvek. Mama se držala po strani jer je zvezdaš. Čak i najvoljeniji nekad pogreše u izboru.

Slobodan Milosavljević, bivši ministar poljoprivrede

*Ko vam je bio najneprijatniji sagovornik u emisiji i da li ste nekog od sagovornika poželeli kompletnije da upoznate (u smislu da vam se svideo)?

- Srećna sam što sam preko posla upoznala mnogo divnih ljudi, a sa nekima postala prijatelj. Trudim se da uvek budem profesionalac, retko je bilo neprijatnih scena, češće zabavnih i neplaniranih, kao ona kad je ušetala mačka u studio dok sam radila "Velikog Brata" ili nestalo struje dok uživo radimo "Ples sa zvezdama".

Vojislav Šešelj, SRS

*Da li bi bila recenzent za moju najnoviju knjigu "NATO picajzla - Jelena Milić"?

- Poštovani gospodine Šešelj, ja sam (samo) master profesor srpskog jezika i književnosti, a sudeći po naslovu, rekla bih da je štivo zahtevno i da vam je potreban neko kompetentniji.

Foto: Tanjug

Maja Volk, voditeljka

*Žališ li što se nisi ostvarila kao profesor srpskog jezika, za šta si školovana? Da li te više ispunjava rad na TV od prenošenja znanja deci?

- Još u toku studija želja mi je bila da se bavim novinarstvom, pa sam pred kraj fakulteta i počela da radim na Trećem kanalu, ali sam uporedo sa tim poslom radila i kao profesor u školi, čisto da ne bude da nisam pokušala. Iako je to bilo lepo iskustvo, nije mi žao, jer mom temperamentu, afinitetima, želji za promenama i napredovanjem više odgovara televizija, ali kroz škole novinarstva ispunjavam i tu svoju želju da prenesem deci znanje. A trenutno sam 4. razred osnovne i malopre sam sa Iskrom učila glagole. Valjda ćemo dobiti peticu.

Ljuban Karan, potpukovnik u penziji

*Prija li vam promena radnog okruženja?

- Jako mi prija. Atmosfera je prijatna, radim sa profesionalcima koji su predani poslu.

Miroslav Parović, NSP

*Da li biste i za koju sumu novca učestvovali u nekom rijaliti-programu?

- Ne bih!

Foto: printscreen/TvHappy

Nada Macura, doktorka i voditeljka TV Prva

*Koliko se posao na novoj televiziji razlikuje od onoga što si do sada radila?

- Koncepti jutarnjih programa su slični, ali način na koji svako od nas radi je ono što razlikuje svaku novinarsku priču.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading