POZNATI PITANJIMA REŠETALI POPULARNOG GLUMCA: Išao bih u rat ako bi išle moje komšije!

Autor:

Vesti

15.12.2018

04:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Srbiju sam speman da uradim sve, kaže Andrija Kuzmanović, glumac koji u "Senkama" tumači lik inspektora Pletikosića. U intervjuu za Srpski telegraf otkrio je da se nikada ne bi bavio politikom jer bi time, kako kaže, ubio Andriju glumca. Kada su u pitanju obožavateljke, Kuzmanović priznaje da se od njih ne brani, da mu prija pažnja, a da svako ko kaže drugačije - laže.

RepublikaFoto: instagram.com/pedzidzons
Andrija Kuzmanović

Mladen Šarčević, ministar obrazovanja

*Pošto u seriji "Jutro će promeniti sve" igrate profesora fiskulture, kako vam se dopada što se u predmetu fizičko vaspitanje odnedavno pojavljuje i nova komponenta "zdravstveno"?

- Deca treba da znaju što više. Njima će da bude teže jer im je to stavka više, ali će kasnije shvatiti da su svoje znanje obogatili.

Miša Vacić, Srpska desnica

* Da li biste se odazvali pozivu države u slučaju da joj zatreba za ono najgore?

- Branio bih zemlju svim resursima koje imam. Nedajbože da nam zatreba tako nešto, ali ukoliko bi išle moje komšije u rat, išao bih i ja.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Milica Đurđević, Zavetnici

* Inspektor Pletikosić, kog tumačite u "Senkama", zaljubio se u ženu koja je na marginama društva. Da li i vi smatrate da ljubav ne treba da ima granice i predrasude?

- Ljubav je najslobodnija stvar koja može da nam se desi. Ne sme da ima granice niti predrasude, možeš samo da je osetiš ili ne. Veći smo i slobodniji ukoliko možemo ljubav da osetimo na najčistiji način.

Aleksandar Šešelj, SRS

* Nije redak slučaj da glumci uđu u politiku. Iz kog razloga biste vi to uradili?

- Sebi i svojima sam dao obećanje da se nikada u životu neću baviti politikom. Smatram da, kada bih postao političar, ubio bih Andriju kao glumca i umetnika. Meni Andrija kao glumac i umetnik odgovara jer sam ja želeo to da budem i, hvala bogu, lepo mi ide. Savetovao bih svim svojim kolegama da se bave umetnošću i da uživaju u tome.

Toma Fila, advokat

* Mislite li da je smenom upravnika u Narodnom pozorištu problem rešen?

- Svaka promena je uvek promena nagore. Biti direktor nije umetnost. Mislim da smena upravnika može da znači neke promene, ali za svaku promenu je potrebno vreme da bi se stvari poređale i kockice stavile gde im je mesto. Da sam igrao u Narodnom pozorištu, možda bih bio bolje upoznat sa situacijom, ovako ne znam šta da mislim. Čudno, ali mi Srbi uvek shvatamo promene kao nešto lično.

Božidar Spasić, bivši obaveštajac

* Kako gledate na aktuelnu situaciju na Kosovu i Metohiji?

- Generalno, što se tiče Kosova i Balkana, kao jedno bure baruta, ne znam šta da mislim. Ne verujem u ono što se piše, jedino kada bih otišao dole i video svojim očima situaciju.

Anđela Jovanović, glumica

* Kakav sam partner u predstavi "Hotel 88"?

- Ti si moj direktan partner. Nije bilo lako jer si došla posle Jelisavete Orašanin, koja je meni jedna od najboljih prijateljica. Mislim da ti je bila nezahvalna pozicija, bar što se mene tiče, ali si divan tip i ja te obožavam.

Bogdan Obradović, bivši selektor teniske reprezentacije Srbije

* Pošto ste u dobroj formi, a glumac ste, na koji način se pripremate za posao i koliko je fizički zahtevan?

- S obzirom na to da dosta igram u pozorištu i da imam po sto i više snimajućih dana, bitna je fizička sprema. Imam indirektnu kondiciju. Ne spremam se, ali sam od jutra do mraka na nogama, pa mi vreme brzo prolazi. Pozorište iziskuje veliku kondiciju, pogotovo kada igraš glavne uloge.

Ognjen Dobrić, košarkaš Crvene zvezde

* Kako se nosite ili borite s armijom obožavaoca, a posebno kod ženske populacije?

- Ne borim se. Pažnja prija svakome, a ko kaže da mu ne prija, taj laže. Nekad ume da te izvede iz takta u smislu da nemaš privatan život u toj meri na koji si navikao. Onaj ko se bavi sportom ili umetnošću spreman je na to.

Ivica Kralj, proslavljeni srpski golman

* Koliko vam je bilo teško da uđete u ulogu golmana, da budete sam protiv svih?

- Ti najbolje znaš koliko je teško biti jedan jedini golman u celoj ekipi, ali takva su pravila igre. Međutim, meni je bilo drago jer sam bio drugačije obučen i jedini sam smeo rukama da dodirujem loptu. Golmanski posao jeste najteži jer, kad napraviš bravure, pohvale ceo tim, a kada primiš gol, onda si samo ti kriv.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading