ISTYLE DOLAZI U NOVI SAD: Sutra dugoočekivano otvaranje

Autor: Republika

Vesti

14.11.2018

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak, 15. novembra, uz dugoočekivano otvaranje SC Promenada, konačno nam u Novi Sad dolazi jedan od najpoželjnijih svetskih brendova – Apple. Četvrti put u Srbiji, a prvi put u Novom Sadu, iStyle otvara Apple Premium Reseller prodavnicu nudeći kupcima mogućnost da isprobaju veliki broj Apple-ovih inovativnih proizvoda i dožive pravo Apple iskustvo kupovine.

Foto: Promo foto

Za dobru atmosferu na samom otvaranju iStyle prodavnice biće zadužen naš mladi reper i kompozitor, Slobodan Veljković, poznatiji kao Coby, dok drugi deo večeri preuzima neprevaziđeni dvojac "Anđela i Đavola“ iliti Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović.

Takođe, iStyle tim obezbedio je izvanredne popuste na svoje proizvode tokom svečanog otvaranja, preko 400 poklona, kao što su MacBook Air, iPhone, iPad, Beats slušalice i mnoge druge pogodnosti za sve svoje verne potrošače.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading