DODATNI POREZ NA SRPSKU ROBU NAJDALJE DO UTORKA?

Autor: Tanjug

Vesti

08.11.2018

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kosovski ministar trgovine i industrije Bajram Hasani ocenio je da dodatni porez od 10 odsto za robu iz Srbije i BiH, može trajati samo do sledećeg utorka

RepublikaFoto: pixabay.com

Hasani je u objavi na Fejsbuku naveo da je, dok je bio ministar za trgovinu i industriju, preduzeo nekoliko mera spram susednih država za proizvode koji nanose štetu kosovskim proizvođačima. 

"Sveže je u sećanju da su se tim odlukama usprotivile mnoge moje bivše kolege iz vladinog kabineta, uz obrazloženje da nanose štetu odnosima sa susedima i da krše sporazum CEFTA", napisao je Hasani, izveštava Koha.net. 


On je ironično naveo da mu je "drago kada ti isti danas traže mere protiv Srbije i Bosne". 

"S obzirom na to da ih znam, sumnjam da će te mere biti dugovečne, mogu da potraju samo do sledećeg utorka", istakao je bivši ministar Hasani, koji je smenjen sa tog položaja posle godinu dana, na zahtev njegove partije, Socijaldemokratske inicijative.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading