Učinite svako naredno putovanje bezbrižnim

Autor: Republika

Vesti

06.11.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji zimovanja svoje putovanje planiraju mesecima unapred. Međutim, brižno planiranje ne može da bude garant da do nezgode neće doći, jer se one dešavaju uvek i svuda. Kada do nezgode dođe u inostranstvu, pored "uzdrmanog" odmora, troškovi medicinskih usluga mogu biti vrtoglavo visoki, a dodatni problemi su odabir bolnice i dolazak do njih.

RepublikaFoto: Promo

Zbog toga je veoma bitno da se na vreme osigurate. Ukoliko zbog pakovanja, odlaganja obaveza i detaljnog planiranja puta zaboravite da posetite poslovnicu i kupite polisu putnog osigurnaja, imate opciju da u samo nekoliko minuta osigurate svoje putovanje. Na portalu e.Triglav, četiri klika su dovoljna da kupite polisu, ostvarite popust od 20% i započnete svoje zimovanje za pamćenje.

Čak i mala nezgoda je dovoljna da upropasti dugo planirani odmor.  Već prvog dana skijanja sa društvom, mladić je pao sa skija i zadobio povredu – malu, ali dovoljnu da se tokom ovog zimovanja oprosti od omiljenih spustova.

- Sreća pa sam se pred sam polazak na put setio da uplatim osiguranje putem telefona, koje sam, moram priznati potpuno zaboravio. Da me drug na aerodromu nije podsetio, zbog visine troškova bolničkog lečenja sada bih već bio u avionu i vraćao se kući – ako bih i to mogao da priuštim.

Putno osiguranje sa asistencijom predstavlja sveobuhvatnu zaštitu u slučaju bolesti ili nesreće i obuhvata pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transportnih troškova usled bolesti ili nesrećnog slučaja. U slučaju nezgode, operateri kontakt centra pružaju detaljna uputstva koja je najbliža ustanova za rešavanje nastalog zdravstvenog problema. Stoga, u svoju rutinu pakovanja uvrstite i nekoliko klikova koliko Vam je neophodno za kupovinu polise na portalu e.Triglav i učinite svako naredno putovanje bezbrižnim. Samo osigurano putovanje može biti putovanje iz snova!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading