MILJKOVIĆ U BLOKADI OD 335 MILIONA: Kompanija "MBA Ratko Mitrović" u dubiozi

Autor: A. V. M.

Vesti

05.11.2018

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija "MBA Ratko Mitrović" zapala u dubiozu! Firma Branka Miljkovića nalazi se u blokadi zbog duga od čak 334.949.470,07 dinara (gotovo tri miliona evra), navodi se na sajtu Agencije za privredne registre (APR).

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Branko Miljković

Miljkovićevo preduzeće posluje u celoj Srbiji, a u poslednje vreme dospelo je u žižu javnosti zbog loše odrađenog posla na rekonstrukciji Trga Slavija u Beogradu.

Foto: Public
Miljkovićeva firma u dugovima do guše

Ova građevinska firma je inače radila na mnogim vrednim projektima, zahvaljujući kojima je inkasirala milione, pa se postavlja pitanje kako je dospela u finansijsku krizu. Mnogi sumnjaju da je reč o izvlačenju novca i da je Miljković odlučio da kompaniju, u čijem je posedu nekoliko fabrika sa više stotina radnika, pusti niz vodu.

Naša je greška što je došlo do blokade, sve ćemo to rešiti

Branko Miljković, vlasnik "MBA Ratko Mitrović"

Na naš poziv odgovorio je vlasnik "MBA Ratko Mitrović" Branko Miljković rečima da je "došlo do greške u njihovom poslovanju" uz tvrdnju da će se firma izvući.

- Niko nije lud da firmu pusti niz vodu. Sve ćemo to rešiti, a naša je greška što je došlo do blokade. To ćemo ispraviti. Fabrike, radnici niti bilo ko neće trpeti posledice zbog dugovanja i trenutnih finansijskih problema. Radimo na njihovom rešavanju. Nije mi jasno zašto vas toliko brine cela situacija kad mi nismo zabrinuti. O ovim stvarima razgovaraćemo na sastanku koji ću vam uskoro zakazati - rekao nam je Miljković.

Podsetimo, kompaniji "MBA Ratko Mitrović", koja je izvodila radove na rekonstrukciji Trga Slavija u Beogradu, nekoliko puta je produžavan rok za završetak posla. To se odužilo na više od godinu dana, a ploče koje su postavljene popucale su i pre zvaničnog otvaranja, još u aprilu, tako da su rokovi pomerani više puta, a ni naknadna produženja nisu ispoštovana. Miljković je zbog problema do kojih je došlo optužio podizvođače, a završetak radova na platou objavljen je početkom septembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading