Srbija se budi: Lidl najavio otvaranje još 7 prodavnica

Autor: b92.net

Vesti

15.10.2018

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor kompanije Lidl Srbija Tomislav Šapina najavio je da će do kraja godine biti otvoreno još sedam prodavnica Lidla u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/M. LESKOVAC
Sa otvaranja Lidla

Još jedan maloprodajni objekat dobiće Beograđani i to kod Ade, a biće otvoreni i u Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu. 

Šapina se zahvalio potrošačima na strpljenju i zaposlenima na zalaganju. 


"Prvi dani rada Lidla u Srbiji prošli su u znaku dugo očekivanog susreta. Lično sam posetio veliki broj prodavnica i bio zatečen pozitivnom energijom koja se mogla osetiti. Potrošačima prvenstveno hvala što su nam ukazali poverenje i nadamo se da će nastaviti da kupuju kod nas. Nakon "slavljeničkih" cena povodom otvaranja, nastavićemo da činimo kvalitet dostupnim", naveo je on, piše u saopštenju. 



Šapina se zahvalio i zaposlenima jer su omogućili da otvaranje svih 16 prodavnica prođe u najboljem redu i u utisak kupovine dodali pečat srdačnosti.

- Radili smo najbolje što smo umeli i izvinjavam se ako je iko doživeo bilo kakve neprijatnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading