AKCIJSKA PONUDA AIK BANKE: Fleksibilna oročena štednja u evrima

Autor: Republika

Vesti

01.10.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret Nedelji štednje, AIK Banka je pripremila novi štedni proizvod: FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima. Akcijska ponuda ovog štednog proizvoda biće aktuelna do kraja ove godine.

Foto: Promo foto

Štediše su u prilici da tokom naredna tri meseca oroče svoja sredstva na rok od 12, 25 ili 36 meseci uz veoma atraktivne nominalne kamatne stope, pri čemu u okviru novog štednog proizvoda – FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima – imaju mogućnost razoročenja celokupnog uloga (100%) ako im to zatreba, pre dospeća uloga, i da uz sve to dobiju odgovarajuću kamatu za period tokom kojeg su štedeli.

Kao i ranijih godina, AIK Banka svakodnevno prati kretanja na finansijskom tržištu i potrebe svojih klijenata, kako bi formirala odgovarajuću ponudu štednih proizvoda koji će ispuniti zahteve štediša kada je reč o ročnosti uloga, uloženim iznosima, zahtevanoj kamatnoj stopi, raspoloživosti i kanalima na kojima je moguće vršiti isplate i uplate štednje.

Kao domaća i jaka banka, AIK Banka je dugi niz godina prepoznata kao banka u koju klijenti imaju puno poverenje i zato je po visini ukupne štednje među vodećim bankama u Srbiji.

Za detaljnije informacije možete se obratiti najbližoj ekspozituri AIK Banke ili Kontakt centru putem telefona na 0800 10 10 15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading