OGLASIO SE EPS U SLUČAJU GLIŠIĆ: Direktor u Čačku izneo netačne informacije

Autor: Republika

Vesti

18.07.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom slučaja u vezi sa obustavom isporuke električne energije kupcu Dejanu Petkoviću u Čačku, "Elektroprivreda Srbije“ ukazuje na niz netačnih informacija koje su se pojavile u javnosti i demantuje navode Milovana Glišića, direktora distribucije u Čačku.

RepublikaFoto: pixabay.com

Direktor ogranka Čačak u "EPS Distribuciji“ Milovan Glišić nije saopštio tačne informacije i nije imao odobrenje za davanje izjava medijima.

Do sada je uočen niz nepravilnosti u radu Glišića, posebno u delu koji se tiče naloga za isključenje. Protiv Glišića biće preduzete disciplinske mere i biće smenjen po nalogu Milorada Grčića, v. d. direktora "Elektroprivrede Srbije“. Nije tačna ni izjava Glišića da su "više instance“ iz EPS naredile uključenje. 

Kupcu Petkoviću obustavljena je isporuka električne energije zbog duga za koji je upozorenje dobio još u aprilu, a ne zbog upozorenja koje je dobio pre nekoliko dana u julu.  Kupcu je po upozorenju iz aprila ostavljen zakonski rok da uplati dug, što on nije učinio.

Tako da nije bilo nikakve greške EPS-a.

Proceduri, kao ni greške i radu ogranka "EPS Snabdevanje“. Petković je, međutim, sinoć izmirio dug po upozorenju i ima redovno snabdevanje električnom energijom. 

"Elektroprivreda Srbije“ posluje transparentno i u skladu sa zakonima Republike Srbije i ima jednak odnos prema svim kupcima poštujući sve propise. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading