JOŠ JEDNA STAVKA ZA PLAĆANJE: Usluge upravnika na računu "Infostana"?

Autor: alo.rs

Vesti

03.05.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje profesionalnih upravnika Beograda, kako "Alo!" saznaje, pokrenulo je inicijativu da se usluge profesionalnih upravnika plaćaju putem računa "Infostana".

RepublikaFoto: youtube.com/Potrošački savetnik
Foto: Ilustracija

Prema rečima Ljubiše Banovačkog, predsednika Udruženja profesionalnih upravnika, održani su sastanci sa JKP "Infostan".

- Trenutno smo u fazi razmena nacrta ugovora. S obzirom na to da bi u tom slučaju cena naše usluge bila 15 odsto veća, postoji nekoliko mogućnosti. Jedna od njih je da tu razliku plate građani, a druga je da cena za građane ostane ista, a mi umanjimo našu zaradu za tu proviziju, to jest da proviziju platimo mi - kaže za "Alo!" Banovački.

Cena usluga profesionalnih upravnika kreće se uglavnom od 250 do 1.000 dinara. Ukoliko sugrađani budu plaćali povećanu cenu, izdvajaće od 30 do 150 dinara više na mesečnom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
goran

07.05.2018 06:39

Preko infostana treba plaćati sve zajedničke troškove Stambene zajednice-zgrade,(čišćenje, lift, rezervni fond, upravnik). Takođe, upravnici koji su stanari zgrade ne bi trebalo da plaćaju doprinose i porez, pa bi bilo jeftinije i bolje naći komšiju iz zgrade za upravnika nego profesionalnog koji je skuplji.