NIS predstavlja GAZPROM karticu za gorivo na ovogodišnjem Sajmu automobila

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

22.03.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prednosti GAZPROM kartice za gorivo koja obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine goriva, robe i usluga na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, biće predstavljene u okviru saradnje NIS-a i generalnog uvoznika automobila marke "Škoda" za Srbiju, kompanijom "Auto Čačak", na Beogradskom sajmu automobila, koji se od 22. marta do 28. marta održava na Beogradskom sajmu.

Foto: Promo foto

Svi zainteresovani posetioci moći će za vreme trajanja sajma na štandu kompanije "Auto Čačak", u hali 1, da se upoznaju sa mnogobrojnim prednostima NIS-ove korporativne kartice koja po svojim karakteristikama odgovara najvišim evropskim standardima za usluge bezgotovinskog plaćanja.

GAZPROM kartica za gorivo namenjena je koprorativnim klijentima, a osim pogodnosti bezgotovinskog plaćanja goriva, robe široke potrošnje i usluga na svim malopordajnim objektima NIS-a, omogućava jednostavno, brzo i sigurno plaćanje u skladu sa postojećim potrebama i uz maksimalnu optimizaciju troškova korisnika. Prednosti korišćenja NIS-ove korporativne kartice uključuju između ostalog i mogućnost odloženog plaćanja, praćenja troškova putem onlajn aplikacije, kao i korišćenja usluge ličnog menadžera.

Foto: Promo foto

Kompanija NIS obezbedila je za vreme trajanja sajma i posebne pogodnosti, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom "Auto Čačak". Kupovinom prvih pet automobila marke Škoda za potrebe firme do 30. aprila ove godine, NIS je obezbedio poklon-GAZPROM karticu za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara, kao i besplatne licence za asistenciju na putu.

Foto: Promo foto

Detaljnije informacije o GAZPROM kartici za gorivo dostupne su na sajtu www.gazprom-petrol.rs i www.nispetrol.rs, kao i besplatnim pozivom na telefon kol-centra NIS-a, 08 0000 8888.

Dodatna informacija:

GAZPROM kartica nove generacije koristi se na svim GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama za kupovinu goriva, širokog spektra proizvoda dodatnog asortimana, a pored Srbije, usluga upotrebe GAZPROM kartice za gorivo dostupna je i u zemljama regiona – Rumuniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading