Iza kulisa trećeg dana Kopaonik biznis-foruma: BJELA ZVEZDA DANA

Vesti

06.03.2018

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trećeg dana Kopaonik biznis-foruma u fokusu učesnika bile su insfrastruktura, restrukturiranje državnih preduzeća i perspektive bankarskog sektora. I dok su se ministri u Vladi Srbije smenjivali za govornicom, primećeno je da je najsrdačniji doček imao glumac Dragan Bjelogrlić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sve je biznis: Dragan Bjelogrlić i Slaviša Kokeza sa prijateljima

Njega je Aleksandar Vlahović dočekao zagrljajem, a dobrodošlicu mu je poželeo i Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, sa kojim je pre predavanja Bjelogrlić uživao u kafi. Sala u kojoj je Bjelogrlić držao predavanje o srpskoj kinematografiji bila je popunjena do poslednjeg mesta. Iako su organizatori donosili još stolica, nije bilo mesta za sve zainteresovane, pa su mnogi predavanje morali da slušaju na vratima.

- Srpski film je lider u regionu, a tu mislim i na TV serije. Njegova snaga je u tradiciji, on je voljen i odoleva politici. Nikada nismo pravili režimske filmove i to je naš veliki adut - ocenio je glumac i producent Dragan Bjelogrlić.

Upečatljiv je bio i vrlo prisan zagrljaj Zorana Bakija Anđelkovića i Aleksandra Antića, a pažnju gostiju skrenuo je i bivši košarkaš Dejan Tomašević, koji je prodefilovao restoranom hotela "Grand", pozdravio se sa organizatorima i otišao. U lepom društvu viđen je i Goran Pitić, bivši ministar u vladi Zorana Đinđića, dok biznismen Branislav Grujić i njegova supruga Branka Nevistić ne kriju ljubav, pa ih je naš foto-reporter uhvatio i dok razmenjuju nežnost na snegu, ali i u restoranu "Kamelot", gde je prethodno veče održana žurka.

Ministar rada Zoran Đorđević zamerio je domaćinu Miodragu Kostiću što teretana nije otvorena ranije. Naime, on je juče ujutro išao na vežbe, ali pitao je domaćina zašto se teretana ne otvara od pet ujutro da bi mogao da se razgiba kako treba pre predavanja.

Ministar rada Zoran Đorđević zamerio je domaćinu Miodragu Kostiću što se teretana ne otvara u pet ujutro

Elma Elfić Zukorlić (38), druga supruga Muamera Zukorlića, sa koleginicima i drugaricama redovni je gost na panelima Kopaonik biznis-foruma, a za Srpski telegraf poručuje da, iako je bolesna, planira da isprati većinu predavanja.

- Uhvatio me je virus zbog kojeg sam skoro ostala bez glasa. Ipak, uspela sam da odslušam većinu panela. Najviše mi se dopalo predavanje futurologa. Bilo je potpuno drugačije od svih drugih - priča Elma, koja se ne odvaja se od svoje luj viton tašnice.

Kako kaže, naročito se raduje večernjim panelima o obrazovanju, što i ne čudi budući da je Elma menadžer Zukorlićevog univerziteta u Novom Pazaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading