MASOVNI POPUSTI SVE OBRADOVALI: Više od 15.000 skijaša za tri dana na stazama

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

06.03.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manifestacija "Masovni spust - Masovni popust" privukla je veliki broj ljubitelja zimskih sportova na planine.

Za vreme popusta 15.000 skijaša bilo na stazama

Za tri dana kada su Skijališta Srbije odobravale popust od 20 posto na dvodnevne i trodnevne ski karte, skijalo je više od 15 hiljada skijaša. Tokom promo vikenda "Masovni spust - Masovni popust", kojem su se priključili svi oni koji se bave ugostiteljstvom i turizimom na planinama, prodato je 3,5 puta više ski karata nego za isti period prethodne godine. Broj skijaša je za vreme ove akcije 56 posto veći nego u istom periodu prošle ski sezone.

Odlični vremenski uslovi, velika količina snega i popusti koji su skijaši borderi mogli da ostvare u hotelima, restoranima, ski bifeima, ski školama i rentama izazvali su veliko interesovanje, pa je ova manifestaija bila više nego uspešna. U nedelju je organizovana i trka masovnog spusta "Kopaonik Rush", gde je veliki broj takmičara imao priliku da istovremeno startuje i vozi spust sa Pančićevog vrha do Doline sportova po posebno pripremljenoj stazi za ovu priliku.

Nakon ovog promotivnog vikenda, ljubitelje skijanja očekuju popusti u okviru u još dva termina u okviru "Tvoja ski zona", od 15. do 18. marta i od 5. do 8. aprila.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading