UZMI RAČUN I POBEDI: Ona je dobila stan u Braće Jerkovića

Autor: Tanjug

Vesti

03.03.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejana Lukić iz Zemuna dobitnik je stana od 53 kvadrata u beogradskom naselju Braće Jerković, odlulučeno je javnim izvlačenjem u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koju organizuje Vlada Srbije kao jednu od mera za suzbijanje sive ekonomije.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Prikazuje
Foto: Ilustracija

Inače, pristglo je tačno 2.084.189 koverata.

Vaučeri vredosti 60.000 dinara za "Tehnomaniju"

Dobitnike deset robnih vaučera vrednosti od 60.000 dinara, koji mogu biti iskorišćeni u "Tehnomaniji", izvukli su igrači basketa Marko Ždero, Dejan Majstorović i Marko Savić.

Nakon što je komisija proverila ispravnost pošiljki, proglasila je da su dobitnici: Dušan Renovčević iz Šapca, Zora Popadić iz Prijepolja, Slavica Ivanović iz Sivca, Petronijević Dragan iz Sevojna, Milorad Krsmanović iz Velike Plane, Bojan Aleksić iz Boljevca, Svetlana Jokić iz Lajkovca, Dušanka Jovanović iz Beograda, Tadija Dolandžić iz Kraljeva i Milica Milošević iz Šapca.

Vaučeri za "Dis"

Glumci Ivana Dudić i Luka Raco izvukli su po pet koverti čiji pošiljaoci dobijaju vaučere za trgovinski lanac "Dis".

Nakon što je jedna koverta bila neispravna, te njeno izvlačenje ponovljeno, članovi komisije su se složili da su fiskalni isečci i slipovi iz deset koverti ispravni, te su nagrade dodelili Toplici Antiću, Maji Antonijević, Nadi Obradović, Drašku Saviću, Ljiljani Milenović, Miroslavu Miloševiću, Milenki Simić, Željki Živković, Vladimiru Smiljanoviću i Verici Đokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading