VREMENSKI USLOVI UTROSTRUČILI ONLINE KUPOVINU NAMIRNICA

Autor:

Vesti

28.02.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prodaja putem IDEA online internet prodavnice, značajno je porasla za čak 300 odsto poslednjih dana od kako je hladni talas pogodio našu zemlju", izjavili su u trgovinskom lancu IDEA.

RepublikaFoto: Promo foto
Sve više ljudi kupuje online zbog hladnog vremena

- Pored redovnih porudžbina koje su karakteristične za online kupovinu, u šta spadaju sredstva za pranje i čišćenje, piće, slatkiši i grickalice zabeležen je značajan rast porudžbine iz kategorije svežih proizvoda - izjavila je Nataša Pavlović, direktorka marketinških komunikacija za IDEA brend i dodala:

Online kupovina potrošačima pruža udobnost, pogotovo kad su vremenski uslovi kao sada. Osim toga potrošači ne moraju da čekaju u redu, da nose robu, kupovina se obavlja brzo i porudžbina stiže besplatno u roku od 24 sata na željenu adresu, bez stresa.  Idea online prodavnica garantuje svežinu, bezbednost i kvalitet namirnica zahvaljući najsavremenijim hladnim komorama koje koristimo za dostavu.

Istraživanja pokazuju da se iz godine u godinu beleži rast korisnika koji kupuju online, ne samo u svetu već i kod nas.  Iako trećina potrošača ne zna za mogućnost online kupovine brze potrošne robe, isto toliko osoba u Srbiji ima iskustvo u kupovini putem interneta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading