MINISTARTVO FINANSIJA ZAPOŠLJAVA SEDAM STUDENATA EKONOMSKOG FAKULTETA! Evo kako se prijaviti na konkurs!

Autor: Republika

Vesti

03.05.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Ekonomski fakultet, u saradnji sa Ministarstvom finansija, raspisao konkurs za sedam radnih mesta namenjenih najboljim studentima tog fakulteta.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović

- Ministarstvo finansija ponovo daje šansu najboljima da se prijave i počnu da razvijaju svoju karijeru radeći za državu. Kao i prošlog puta, kada je posao dobilo šest studentkinja, novih sedam najboljih dobiće posao na određeno vreme, a ako se dobro pokažu, daćemo im šansu da dobiju ugovore i na neodređeno vreme - rekao je Siniša Mali.

Mali je napomenuo da je to primer davanja šanse mladim, posvećenim i vrednim ljudima, koji Srbiju treba da vide kao zemlju u kojoj će ostvariti svoju budućnost, saopštilo je Ministarstvo finansija.


Ministar je naveo da je potrebno troje ljudi za rad u Sektoru za praćenje fiskalnih rizika, dvoje za rad u Sekretarijatu ministarstva i dvoje koji će biti angažovani u Sektoru za finansijski sistem.

Kako konkurisati

Svi zainteresovani mogu da konkurišu slanjem biografije na mejl adresu (uz naznaku za koju poziciju se prijavljuju) karijernovođenje@ekof.bg.ac.rs. 

Rok za slanje prijava je do petka, 7. maja 2021. godine.

Više informacija se nalazi na sajtu Ekonomskog fakulteta .

- Oni koji prođu konkurs postaće deo tima koji posvećeno i odgovorno vodi računa o javnim finansijama zemlje. Zato su nam potrebni najbolji i nastavićemo da pružamo prilike onima koji su spremni da na ovu šansu ne gledaju samo kao na posao, već kao priliku i za lični i profesionalni razvoj - naglasio je Mali.

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading