Uz CODE platformu sve je na klik

Autor: Republika

Vesti

30.04.2021

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija "Bitinfo IPC” iz Beograda je razvila CODE platformu sa kojom možete biti digitalni multimedijalni kreator na klik, a koja se sastoji iz tri segmenta.

RepublikaFoto: Promo foto

CODE WiFi ZONE

Code WiFi zone je rešenje koje podrazumeva pokrivanje vašeg prostora adekvatnom bežičnom opremom za rad interneta, kao i zaštitom podataka vaših klijenata. Prilikom prijavljivanja korisnika na WiFi plasiramo Landing web stranicu, koja je pogodna za vašu reklamu ili brenda koji želi da se oglašava u vašem objektu. Pristup je slobodan ali uz obavezno logovanje na način koji vi odredite, sms, mejl, vaučer kod...

CODE DIGITAL SIGNAGE

Upravljanje kampanjama (vizualnim sadržajima - video reklamama i porukama) sa jednog mesta, brza promena jednostavna komunikacija preko platforme, atraktivnost u oglašavanju. Od momenta odobrenja kampanje, promotivnog spota ili promotivne poruke deli vas jedan klik.

CODE AUDIO STREAMING

CODE stream rešenje vam omogućava laku kontrolu i uvek adekvatnu i jedinstvenu muziku. Play liste mi kreiramo za vas i ažuriramo ih u kontinuitetu. Sa ovom audio platformom možete da najavljujete događaje, reklamirate proizvod, da plasirate informacije od značaja, pa čak i da rentirate vaš reklamni prostor kompanijama koje će reklamirati sopstvene proizvode.

Bitinfo omogućava svakom klijentu 7 dana probni period za sve usluge iz našeg portfolija.

Za više informacija obratite se na: prodaja@bitinfo.rs ili na broj telefona 011/45 15 920

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading