Kako poboljšati utisak o svojoj kompaniji primenom savremenih tehnologija?

Autor: Republika

Vesti

20.04.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li želite da stvorite bolji utisak o svojoj kompaniji dok Vaši klijenti čekaju na red da budu usluženi?

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Code solutions ima rešenje koje sa psihološke strane gledano može skratiti vreme čekanja.

Šta obično rade klijenti dok čekaju na red da budu usluženi, proveravaju svoj telefon, e-poštu, razgledaju okolo.

U ovom momentu se pruža odlična prilika za plasiranje reklamnih poruka i informisanje vaših klijenata  obzirom da imate svu njihovu pažnju.

Predstavljamo Vam Code solutions rešenja koje obuhvata:

Digital signage predstavlja plasiranje reklamnih poruka putem ekrana.Na ovaj način možete informisati svoje klijente šta je aktuelno u ponudi, koje su usluge trenutno na akciji. Takođe, postoji mogućnost da se na ovaj način i druge kompanije oglašavaju, samim tim možete ostvariti i dodatni prihod.Putem ekrana se mogu plasirati informacije različitog sadržaja, kao što su vremenska prognoza, kursna lista, stanje u saobraćaju i slično...

Audio streaming-Muzika je svakako neizostavni element kada želimo našim klijentima da poboljšamo ugodnost boravka dok čekaju da budu usluženi.Usluga audio streaminga predstavlja privatnu radio stanicu sa mogućnošću odabira muzike koju želite da bude emitovana u okviru vašeg poslovnog prostora. Ovaj sadržaj može se obogatiti i dzinglom i na taj način postići joše veću personalizaciju, kada nakon nekoliko izvedenih pesama, pozdravite svoje klijente dzinglom dobrodošlice. Ova usluga radi na principu zakazivanja, gde sami možete unapred definisati izbor muzičkih žanrova koji želite da Vaši klijenti slušaju.To  vam omogućava da definišete muzuku i do nedelju dana unapred.

Usluga Code wifi služi za logovanje vaših klijenata na Internet, dok provede vreme u čekaonici.Usluga Code wifi poseduje specifičnosti koje mogu imati višestruke pozitivne efekte.Klijenti pristupaju Internet konekciji na nekoliko različitih načina. Putem naloga na društvenim mrežama (Instagram, Facebook, Twitter...) gmail, sms ...Na ovaj način se pruža mogućnost da upoznate svoje klijente, da ih informišete o najnovijom akcijama i pogodnostima koje ste spremili za njih.Pre svih, akcenat ove uluge je bezbednost na Internetu, odnosno bezbedna konekcija  koju ovakav način logovanja pruža.

Code platforma ima zaista široko polje primene, no u ovom kontekstu pomenućemo samo neke a to su: stomatološke ordinacije, ordinacije za estetsku hirurgiju, specijalističke ordinacije, domovi zdravlja, bolnice, jednom rečju svuda gde se na jednom mestu nalazi odredjeni broj ljudi, tj. Vaših klijenata koji čekaju na vaše usluge.

Code solutions omogućava svakom klijentu 30 dana probni period za sve usluge iz našeg portfolija.Za više informacija obratite se na office@codesolutions.rs ili na broj telefona 011/45 15 920.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading