VESIĆ NAJAVIO: 128 novih vozača dobiće STALNI POSAO u GSP-u!

Autor: Srbija Danas, Republika

Vesti

27.12.2020

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti!

RepublikaFoto: Tanjug
Foto Ilustracija

Grad Beograd dobio je saglasnost Vlade Srbije za prijem u stalni radni odnos 128 vozača, koji su radili na određeno vreme po ugovorima duže od dve godine, saopštio je danas zamenik gradonacelnika Beograda Goran Vesić.

On je u objavi na Fejsbuku istakao da poslednjih godina osnivač GSP, grad Beograd, ulaže ogromne napore kako bi gradski prevoznik imao dovoljno vozača, čime obezbeđuje uslove za obavljanje javnog prevoza u Beogradu.

Prema njegovim rečima, uvedeni su posebni bonusi i povećana plate vozačima, tako da je prosečna plata vozača oko 74.000 dinara.

ЗАПОШЉАВАМО 128 НОВИХ ВОЗАЧА У ГСП! Град Београд добио је сагласност Владе Србије за пријем у стални радни однос 128...

Posted by Горан Весић on Недеља, 27. децембар 2020.

- Lično sam posvećen poboljšanju uslova rada vozača i srećan sam, jer sam uspeo u tome. Na ovom poslu radim zajedno sa menadžmentom GSP i sa reprezentativnim sindikatima u ovom preduzeću - napisao je Vesić.

Istakao je da je sve što je Grad učinio doprinelo da odliv vozača iz GSP bude značajno smanjen u odnosu na prethodni period.

Trenutno GSP nedostaje oko 100 vozača sa D kategorijom dok je pre samo nekoliko godina bilo i preko 300 vozača koji su nedostajali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading