Er Srbija povećava broj letova do Istanbula

Autor: Promo

Vesti

04.09.2020

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, od subote, 19. septembra povećaće broj letova iz Beograda do Istanbula na sedam nedeljno.

RepublikaFoto: Air Serbia
Avion Er Srbije

Letovi u trajanju od sat i 40 minuta obavljaće se avionom tipa erbas A319. Planirano je da putnicima Er Srbije na raspolaganju bude 2.016 sedišta nedeljno na liniji do najvećeg grada Turske.

- Dodavanje još dva leta nedeljno do Istanbula jasan je pokazatelj povećanog interesovanja naših putnika za putovanja do grada na Bosforu, kao i dobrih konekcija koje Er Srbija obezbeđuje preko Beograda do Beča, Berlina, Ciriha, Pariza, Dizeldorfa, Frankfurta, Ljubljane, Podgorice, Praga, Tivta, Zagreba, Štutgarta i drugih evropskih metropola - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Er Srbija je liniju za Istanbul, nakon pauze od dve i po godine, sa velikim uspehom ponovo uspostavila 11. decembra 2019. godine. Srpski nacionalni avio-prevoznik je proteklog meseca postigao sporazum o proširenju poslovne saradnje kod-šer ugovorom sa Turkiš erlajnzom čime je putnicima dveju kompanija omogućen značajno veći izbor i fleksibilnost u planiranju putovanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading