MASTERCARD DEBITNOM KARTICOM PLATI DA TI SE NOVAC VRATI

Autor:

Vesti

11.08.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koristite Matercard® debitne platne kartice AIK Banke i ostvarite povraćaj sredstava

Foto: Promo foto

AIK Banka je pripremila specijalnu akciju pod nazivom “Mastercard® karticom plati da ti se novac vrati” u okviru koje korisnicima Mastercard debitnih kartica AIK Banke omogućava povraćaj sredstava.

Klijentima AIK Banke koji bezgotovinsko plaćanje obave (ili izvrše) beskontaktno Mastercard debitnom karticom na POS terminalima ili Onlajn - AIK Banka vraća 100 RSD na račun.

Plaćanjem na POS terminalima i/ili Onlajn, klijenti će na nedeljnom nivou, od ponedeljka do nedelje u ponoć, biti u mogućnosti da ostvare povraćaj sredstava, na svaka tri plaćanja u iznosu većem ili jednakom od 1.500,00 RSD.

Na ovaj način, AIK Banka je još jednom dokazala da je spremna da nagradi lojalnost i poverenje svojih klijenata, tako što će vratiti jedan deo novca korisnicima Mastercard debitne kartice koji istu koriste svakodnevno za plaćanja računa. Takođe, u današnje vreme, beskontaktno plaćanje Mastercard karticom AIK Banke pored toga što je jednostavno i brzo, čini korisnika i sigurnijim.

Akcija će trajati u periodu od avgusta do decembra 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading