ODGOVORNO: Kompanija Mozzart donirala 400.000 evra za borbu protiv korone!

Autor: Republika

Vesti

29.03.2020

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Mozzart postupilila je društveno odgovorno i do sada je donirala 400.000 evra kao pomoć u borbi protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

Između ostalog,. kompanija je donirala deset najsavremenijih, invazivnih respiratorora čija je cena oko 200.000 evra. Takođe, Mozzart je donirao i pomoć za bolnice u iznosu od 100.000 evra, koliko je obezbeđeno i za besplatne pakete za najstarije sugrađane koji su deljeni po mnogim gradovima u Srbiji.

Svemu treba dodati i volonterski rad zaposlenih u kompaniji kao i društveno odgovorno ponašanje u kriznoj situaciji.

Kompanija je obezbedila i televizore za decu sigurnih kuća, televizore u prostorijama za smeštaj bolesnika, a izrađena je i aplikacija za povezivanje volontera i najugroženijih.

Kada se svemu doda da su radna mesta svih 4.500 zaposlenih ostala očuvana, uz isplaćivanje punih plata, jasno bi ponašanje ove kompanije trebalo da posluži kao primer  i drugima.

- Smatramo da je deo našeg doprinosa društvu i usklađivanje rada prema preporukama Vlade uz sve mere zaštite u trenucima vanrednog stanja - navode u kompaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading