Mihajlovićeva u vanrednoj kontroli: Nedopustivo da nema radnika

Autor: Tanjug

Vesti

06.10.2017

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukturer Zorana Mihajlović nenajavljeno je danas obišla radove na putu Mladenovac-Topola, gde oko 15 časova nije bilo nijednog radnika izvođača preduzeća "MBA - Ratko Mitrović niskogradnja".

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović u jednom od obilazaka radova

Mihajlovićeva je potom upozorila "Puteve Srbije" i firme koje rade na održavanju puteva da rade svoj posao.

- Na tom putu vozila prolaze samo jednom trakom, a kod nadvožnjaka pred sam ulazak u Mladenovac usred radnog vremena nema nijednog radnika. Takvo ponašanje izvođača neće se tolerisati jer je nedopustivo da građani trpe zbog nečijeg nerada, a da država za obnovu nadvožnjaka plaća više od 107 miliona dinara, koliko iznosi vrednost ugovora - poručila je Mihajlovićeva.

Ona je upozorila da će nastaviti da nenajavljeno kontroliše radove u Srbiji jer se putevi grade i obnavljaju novcem svih građana, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading