Privrednici iz Stare Pazove u poseti Doboju

Autor:

Vesti

25.10.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja među gradovima kako u Srbiji, tako i u regionu nepohodna je i obostramno korisna za sve. Zato privrednici Stare Pazove često učestvuju na brojnim domaćim i regionalnim privrednim sajmovima kako bi predstavili svoj privredni i turistički potencijal.

RepublikaFoto: youtube.com/Slavisa Pavlovic
Doboj

Predstavnici poslodavaca Stare Pazove, članovi Socijalno-ekonomskog saveta ove opštine na čelu sa Milenkom Vučinović, sekretarom SES-a opštine Stara Pazova bili su pre nekoliko dana gosti Zanatsko - preduzetničko udruženje grada Doboja, a povodom krsne slave udruženja - Sveti Stefan Srpski 22. oktobra.

Pored Staropazovčana na svečanosti u Doboju bili su i predstavnici preduzetničkih udruženja iz opština Ćuprija i Paraćin. Domaćin je bio gradonačelnik grada Doboja Vlado Blagojević.

Kroz razgovor je istaknuta višegodišnja saradnja preduzetnika preduzentnika Stare Pazove i kolega iz Doboja uz želju da se ova privredna saradnja još više unapredi.

Privrednici Stare Pazove učestvovali su i na Sajmu privrede u Modrici (5. i 6. septembra) kao i na Međunarodnom sajmu privrede u Paraćinu koji je održan 10. i 11. oktobra 2019. godine.

Na štandu opštine Stara Pazova, posetiocima obe sajamske manifestacije, predstavljeni su privredni potencijali opštine Stara Pazova, proizvodni program privrednika koji deluju i rade na području ove opštine kao i turisticki potencijali opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u ovom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Stara Pazova

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading